Back to all Internships

Thumb

Internship

Turnhout

Kingspan Insulation NV

Stagiair(e) Marketing

Company description

Kingspan Insulation N.V. is een toonaangevende producent van hoogwaardige isolatieproducten en –systemen voor leidingen voor gebouwinstallaties, HVAC-toepassingen, proces- en petrochemische toepassingen en koeldiensten. Onze vestiging in Turnhout, België, produceert zowel PIR-, PUR- als Resolschuimblokken (isolatieblokken) die in onze plant worden verwerkt naargelang hun uiteindelijke toepassing. De TarecPir®, TarecPur® en Kooltherm® zagen en frezen we verder naar schalen voor leidingisolatie, op maat gemaakte bochten en flensdozen voor buizen en platen of andere halffabricaten voor verdere verwerking ( vb. koeltrucks).
 

Kingspan Insulation N.V. is onderdeel van de Kingspan Group, een van de snelst groeiende isolatieproducenten ter wereld. Wereldwijd levert Kingspan duurzame isolatiematerialen en –oplossingen waarbij de focus ligt op energie-, kosten- en CO2-besparing. De organisatie werd in 1972 opgericht en is momenteel aanwezig in 46 landen en telt ongeveer 7000 werknemers.

Job description

Hoe zal jouw stage eruit zien?

Momenteel zijn we op zoek naar een stagiair(e) om onze Marketing Afdeling te ondersteunen. Als stagiair(e) zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken. Ook kijken we naar je talent en ambities. Zo ben je de ene dag bezig met het organiseren van events; de volgende dag sta je in voor de aanpassing van de brochures. Bij het ondersteunen van de Marketing Manager horen ook de volgende taken:

  • Leads van evenementen opvolgen en verwerken
  • Ondersteunen bij de voorbereiding van promotionele evenementen
  • Beheren en bestellen van POS materiaal
  • Aanpassen van marketing materiaal zoals brochures (Indesign)

Searched Profile

Wie zoeken we?

  • Bachelor student in een marketing of grafische richting;
  • Je hebt goesting om kennis op te doen;
  • Je bent betrokken, een echte “doener”;
  • Je hebt een flexibele houding en kan zelfsturend werken
  • Je beschikt over een vlotte kennis van het Nederlands en het Engels

We offer

We bieden jou een afwisselende en leerrijke stageplaats aan bij Kingspan, een van ’s werelds meest gerenommeerde bouwmateriaalbedrijven. Kingspan is een internationale marktleider waar je de mogelijkheid krijgt om het verschil te maken, de vrijheid om initiatief te nemen, ideeën aan te brengen en nauw samen te werken binnen verschillende afdelingen. Een organisatiecultuur die wordt gekenmerkt door pragmatiek, drive en resultaten.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read