Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Nome Furniture

Stagiair gezocht voor meubelatelier

Company description

Nome Furniture is een online galerie die vintage design meubelen koopt, restaureert en weer verkoopt. Onze stukken zijn te bezichtigen en te koop zowel online als in het centrum van Antwerpen. We zijn een klein bedrijf waar een hecht team van 6 man werkt: een zaakvoerster, een koppel restaurateurs-stoffeerders, een commercieel bediende/verkoper, een fotograaf en een teamleider.

Job description

 

Studeer je voor meubelmaker, ontwerper, stoffeerder of houtbewerker en wil je graag in de praktijk bijleren? Hier is je kans want Nome Furniture, een Antwerps familiebedrijf in vintage designmeubilair, zoekt een onbezoldigde stagiair voor het restauratie-atelier voor minimum 3 dagen per week.

Takenpakket

40% meubels nakijken, opkuisen, kleine reparaties uitvoeren

30% orde / opruimen / organisatie in atelier en showroom, kasten en wall units monteren

30% leveringen en ophalingen, restauratieprojecten, verkoop, inpakken van bestellingen

Arbeidsvoorwaarden:

Je kan vanaf oktober minstens 3 volledige dagen per week aan de slag bij Nome en dit voor minstens 3 maanden. Arbeidsdagen- en uren zijn flexibel af te spreken van dinsdag tot en met zaterdag. Zondag en maandag zijn we gesloten. De stage is enkel mogelijk binnen je opleiding, met toelating van de school en met geldige stagecontracten. 

Searched Profile

Als stagiair-ateliermedewerker bij Nome hou je van meubels, design, stofferen en houtbewerking. Van een flink doorleefd meubel weer een echt pareltje maken, daar ga jij zelf van blinken. Je bent een echte handige Harry of Henrietta en werkt ordelijk en gestructureerd. Je weet de duur en materiaalkeuze voor restauratieprojecten aan commerciële meerwaarde te koppelen. Je hebt een bloedhekel aan rommel en je ziet werk, ook zonder glazen bol. Als teamspeler vind je een-tweetjes over lopende projecten met je collega’s vanzelfsprekend.

We offer

Bij Nome kan je praktijkervaring opdoen in een echt meubelatelier. Hier leer je fineer herstellen, schuren, vernissen, stofferen, houtsoorten herkennen etc. Je leert veel bij over designers, meubelontwerp, productpresentatie en zelfs een stukje verkoop. 

We werken met een hecht team van 6 man : een zaakvoerster, twee restaurateurs-stoffeerders, een commercieel bediende/verkoper, een fotograaf en teamleider. Iedereen in ons team is multi-inzetbaar dus je kan veel van elkaar leren. Samen lunchen en speciale momenten vieren met lekker eten en een drankje zijn onderdeel van het DNA bij Nome. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read