Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussel

Bank Degroofpetercam

Stagiair in communicatie en HR

Company description

Bank Degroof Petercam is een onafhankelijke financiële instelling die als referentie geldt en die op basis van een geschiedenis die teruggaat tot 1871 ten dienste staat van private en institutionele beleggers en organisaties.

De groep, met hoofdkantoor in Brussel, stelt 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Onze cliënten genieten van een kwalitatief hoogstaand en uniek dienstenaanbod van private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services.

We beheren meer dan 50 miljard euro activa voor private beleggers en families, bedrijven, openbare en bedrijfspensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties.

 

Job description

We zijn op zoek naar een stagiair vanaf de maand oktober voor een 8-tal weken om te werken op de structurering van ons nieuw HR intranet en er een "employee experience" van te maken.

 

Searched Profile

Je bent een student die gepassionneerd is van zowel communicatie en HR en benieuwd hoe aan een interessante " employee experience" op te bouwen in een Bankomgeving

We offer

Een leerrijke ervaring in een veranderende omgeving.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stagiaire en RH

  Santander Consumer Bank SA Internship
  1040 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Human Ressources Internship

  Degroof Petercam Internship
  1040 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time