Back to all Internships

Thumb

Internship

Stekene

Marketinx

Stagiair Marketing

Company description

marketinX, het gezelligste communicatiebureau in Stekene!

Onze aanpak verschilt erg van die van klassieke marketingbureaus. Wij doen er namelijk alles aan om de platgereden paden te vermijden. Eenmalige en dure marketingstunts, daar doen we liever niet aan mee. Creatieve en betaalbare totaalconcepten die op korte én op lange termijn renderen zijn meer ons ding. Maatwerk staat daarbij altijd centraal. Om een boodschap echt te doen knallen en concrete resultaten te boeken, durven wij veel verder out-of-the-box te denken, dan u zou verwachten. 

Job description

marketinX, het gezelligste communicatiebureau in Stekene is op zoek naar een stagiair met good vibes only! 

STAGIAIR MARKETING

Je bent een enthousiaste Social Media addict en plaatst dagelijks met gemak leuke content op Facebook, Instagram en Snapchat. Je scherpe pen is je machtigste wapen en je beheerst het Nederlands uitstekend. Je bent sociaal en houdt ervan om voortdurend bij te leren. Samen met ons volg je met je vergrootglas de Social Media van onze B2B of B2C klanten en ben jij de contentdesigner bij uitstek. Je ontwerpt nieuwsbrieven, onderhoud contacten met onze freelancers, en zal projecten coördineren met klanten… Ook ga je aan de slag met Wordpress websites en leer je de kneepjes van het vak om op Sociale Media te adverteren.

MOGELIJK AANLEUNENDE STUDIES:

  • Communicatiemanagement
  • Marketing
  • Digitale Marketing

Searched Profile

We zoeken een enthousiaste student in een aanleunende communicatierichting, met een gezonde portie leergierigheid, maar vooral de goesting om er tegenaan te gaan!

We offer

De perfecte springplank naar de arbeidsmarkt in de wereld van de (online) communicatie! Jouw vaste stoel staat in onze prachtige co-workingspace in Stekene, met tuin... en binnenkort met onze eigen koffiebar !

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships