Back to all Internships

Thumb

Internship

Hoegaarden

The Fittest You

Stagiair - Projectmanagement

Company description

Bij The Fittest You hanteren we allemaal dezelfde visie: Alles begint én eindigt met respect voor je eigen lichaam en geest. Zorgen voor jezelf op een manier die écht bij je past en waar je zelf energie uit haalt. En hoe je dat doet hangt volledig af van jouw wensen en noden als individu.

Soms heb je in die zoektocht naar respect een handje hulp nodig. En daar komt ons team van experts handig aan te pas. Net daarom werkt The Fittest You met een team van 26 freelancers, één voor één experts met elk hun eigen specialisatie. We vinden het ook belangrijk dat ieder teamlid een uitgebreide professionele opleiding achter de rug heeft en beschikt over de nodige ervaring om iedere klant op de best mogelijke manier te kunnen begeleiden.

The Fittest You dat betekent ook fun en plezier. Gezond eten, voldoende bewegen en een heldere geest dat willen we allemaal maar als je geen plezier vindt in zorgen voor jezelf? Dan mag je nog proberen wat je wil, aan elke poging zal een einde komen. Veel mensen zijn ge-de-motiveerd en denken alleen aan wat moet. Bij ons moet niets maar mag alles. Zorgen voor jezelf dat moet je leuk vinden. Net om die reden, houden wij alles zo laagdrempelig mogelijk en focussen we zeer hard op het fun aspect.

En als laatste, draait alles gewoon lekker om jezelf. Wat je wil doen, hoe je dat wil doen en wanneer je dat wil doen is volledig jouw keuze. Om ervoor te zorgen dat iedereen iets vindt dat bij zich past hebben we een grote variëteit aan lessen, trajecten en masterclasses. Daarnaast hechten we ook belang aan flexibiliteit; lessen kun je live of in replay volgen, afspraken die plan je zelf in…

Job description

Wat verwachten wij van jou?

  • Je combineert op een enthousiaste manier jouw kennis in management, marketing en communicatie om op een doordachte en strategische manier samen met ons de lijnen uit te tekenen voor de communicatie van ons allernieuwste project.
  • Je wordt niet afgeschrikt door de vrijheid en zelfstandigheid die je van ons krijgt maar geeft wel duidelijk aan wanneer je extra input nodig hebt.
  • Je weet het hoofd koel te houden in een omgeving waar alles zeer snel gaat en kan gemakkelijk schakelen tussen verschillende opdrachten en taken.

Searched Profile

 

Doe jij een bachelor bedrijfs-, office- of projectmanagement? En je bent op zoek naar een leuke stageplek? Dan zit je hier perfect! We zijn op zoek naar een enthousiaste helpende hand die ons - bij voorkeur in mei en/of juni - assisteert in het uitwerken van ons allernieuwste project. De naam en het concept houden we nog even geheim maar we kunnen je wel dat we recent een pand in Antwerpen kochten.

We offer

Wat krijg je van ons?

  • Geen doorsnee stage maar een kei tof & nieuw project waar je aan mag meewerken.
  • Een omgeving met veel ruimte om bij te leren. Vele variëteit, nooit twee dagen dezelfde taken.
  • Een superleuk team aan collegas dat er alles zal aan doen om jou te helpen waar nodig en je een onvergetelijke stage zal bezorgen.

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read