Back to all Internships

Thumb

Internship

Koksijde

Lokaal Bestuur Koksijde

Stagiair Sportdienst

Company description

Koksijde. Jouw geluk. Onze passie.

Veelzijdig Koksijde staat voor actief genieten aan zee in een inspirerende omgeving, voor iedereen die er woont, werkt en vertoeft, met een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening.

Dit realiseren we door het uitdragen van vijf waarden: respect, open communicatie, collegialiteit, groei en positiviteit. We vinden deze waarden belangrijk in de dagdagelijkse omgang met elkaar én onze klanten. Het is ons DNA en maakt ons uniek als werknemer van het lokaal bestuur Koksijde.

Job description

De sportdienst streeft ernaar om sport voor iedereen toegankelijk te maken en spoort zowel inwoners als toeristen aan om een actieve levensstijl na te streven. De dienst is een makkelijk bereikbaar aanspreekpunt voor iedereen met vragen over sport in onze gemeente.

De sportdienst staat in voor de organisatie van recreatieve sportactiviteiten voor alle leeftijden en ondersteunt externen bij het organiseren van kleine of grote sportevenementen. Ook staat de sportdienst in voor het beheer van de sportinfrastructuur en voor de ondersteuning van sportclubs. De sportdienst consulteert de adviesraad sport en wisselt expertise uit met als doel de inspraak van burgers te optimaliseren en voeling te creëren met het maatschappelijk draagvlak rond sport. 

Afhankelijk van de opleiding van de student wordt het accent ofwel gelegd op lesgeven aan verschillende doelgroepen ofwel op het organiseren van sportevenementen ofwel het uitwerken van een sportief project.

Searched Profile

-Je bent een teamplayer die zelfstandig aan de slag kan.

-Je bent een enthousiaste leergierig sportieveling.

-Je hebt een open positieve houding die de sportdienst en het Lokaal Bestuur Koksijde vertegenwoordigt.
Bovendien kan je een gesprek aangaan op het niveau van al onze doelgroepen.

We offer

-Je loopt stage bij één van de grootste werkgevers aan de Westkust.

-Een boeiende stage die je toelaat kennis te maken met een openbaar bestuur.

-Interessante werkervaring in verschillende domeinen van de sport: werking van een gemeentelijke sportdienst, beheer sportinfrastructuur, organisatie van evenementen, sportlessen geven, contact met clubs en bezoekers, etc.

-Er is ruimte voor initiatief en we staan open voor je eigen inbreng.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read