Back to all Internships

Thumb

Internship

eeklo

Start People

Stagiair Start People m/v

Company description

Start People, n°2 op de Belgische uitzendmarkt, is al meer dan 50 jaar expert in interimjobs en HR-oplossingen. Meer dan 500 jobconsulenten in een 100-tal interimkantoren staan klaar om u aan de perfecte job of medewerker te helpen. Dagelijks helpen wij meer dan 10.000 interims aan het werk. 

Job description

Start People zoekt continu stagiaires die door onze vaste medewerkers enthousiast worden begeleid. Binnen onze organisatie bieden we een aantal uitdagende stageplaatsen. Je kan stage lopen als uitzendconsulent(e) in een van onze kantoren of op ons hoofdkantoor bij de afdelingen financiën, HR, marketing, communicatie,... 

Tijdens je stage krijg je een stagebegeleider toegewezen met wie je regelmatig contact hebt over de stand van zaken. 

Naast een inhoudelijke verdieping biedt Start People je de kans de organisatie en haar mensen goed te leren kennen. 

De inhoud van een stage varieert afhankelijk van de opdracht. Start People verwacht wel dat je zelf initiatieven neemt om het maximum uit je stage te halen, voor jezelf én voor Start People. Snel reageren is de boodschap, want de stageplaatsen zijn gegeerd. Stuur ons vandaag nog je CV en motivatie. 
 

Searched Profile

Zit je momenteel nog op de schoolbanken, maar wil je al even proeven van het echte professionele werkleven? Dan kan Start People je helpen. Elk schooljaar zijn we op zoek naar stagestudenten die door onze vaste medewerkers met enthousiasme begeleid worden.

We offer

Start People biedt uitdagende stageplaatsen aan. Je kan stage lopen als uitzendconsulent(e) in een van onze kantoren.


Tijdens je stage krijg je een stagebegeleider toegewezen met wie je regelmatig contact hebt over de stand van zaken. 
Naast een inhoudelijke verdieping geeft Start People je de kans om de organisatie en haar mensen goed te leren kennen.
Stageopdrachten variëren afhankelijk van de opdracht. Natuurlijk verwachten we dat je ook zelf initiatieven neemt om zoveel mogelijk uit je stage te halen, voor jezelf en voor Start People.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read