Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Mercure Antwerp City South

Trainee Duty Management

Company description

Het Mercure Antwerp City South is een stijlvol viersterrenhotel dat gelegen is in het hart van het zakelijke district en op een boogscheut van het historische stadscentrum van Antwerpen. Met 210 eigentijdse en comfortabele kamers, een ruime waaier aan catering faciliteiten en maar liefst 1,000 m2 meeting en event capaciteit, dit verdeeld over 13 multi-functionele zalen, is het Mercure Antwerp City South de ideale locatie voor zowel zaken- als recreatief toerisme. 

Job description

Als Duty management trainee zal je nauw samenwerken met de manager on duty. Je verricht zowel operationele als administratieve taken. Bij afwezigheid van het management is de Duty Manager het eerste aanspreekpunt bij opmerkingen, problemen, en zaken die onmiddelijke aandacht vereisen. Tevens springt de duty manager in op alle afdelingen waar er (tijdelijk) drukte heerst.

Searched Profile

Je bent een ambitieuze student die de opleiding Hotel Management volgt en op zoek is naar een uitdagende en leerzaame meewerkstage. Als trainee wordt er van je verwacht dat je zelfstandig kan werken en dat je een proactieve houding hebt. Tevens beschik je over communicatieve en sociale vaardigheden en weet je discreet om te gaan met informatie.  Je bent een luisterend oor voor je collega’s en gasten. Je gebruikt je creatieve vermogen bij het bedenken van oplossingen. Gezien de diversiteit in taken dient de Duty trainee het overzicht te bewaren door te plannen, organiseren en te structureren.

 

We offer

Je ontvangt een stagevergoeding per maand pro rata de aantal dagen dat je stage loopt. Ook krijg je professionele begeleiding en de ruimte om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Veel variaties in de werkzaamheden, geen enkele dag zal hetzelfde zijn

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Trainee Conference & Events

  Mercure Antwerp City South Internship
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Trainee Food & Beverage

  Mercure Antwerp City South Internship
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Stage Customer Experience

  IMA Apartments Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time