Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Mercure Antwerp City South

Trainee Food & Beverage

Company description

Het Mercure Antwerp City South is een stijlvol viersterrenhotel dat gelegen is in het hart van het zakelijke district en op een boogscheut van het historische stadscentrum van Antwerpen. Met 210 eigentijdse en comfortabele kamers, een ruime waaier aan catering faciliteiten en maar liefst 1,000 m2 meeting en event capaciteit, dit verdeeld over 13 multi-functionele zalen, is het Mercure Antwerp City South de ideale locatie voor zowel zaken- als recreatief toerisme. 

Job description

Als trainee F&B operationeel zul je gedurende je stage veel in contact zijn met ons internationaal clienteel. Je bent werkzaam tijdens het ontbijt, gedurende de lunch, tijdens diners of in onze Gozo Bar waar je o.a op een professionele wijze cocktails zult klaarmaken. Ook kan je ingezet worden tijdens banquet activiteiten. Hierbij kun je denken aan het treffen van de voorbereidingen zoals het opstellen en opdekken van de zaal, bedienen tijdens het evenement als ook de afbraak aan het einde. Het hotel biedt 24/7 roomservice waarbij je de gasten gaat bedienen volgens de standaarden van het hotel.

Searched Profile

Je volgt een opleiding Hotel Management of Toerisme. Je zult gedurende je stage veel in contact zijn met ons internationaal klianteel, je bezit dan dus ook communicatieve en sociale vaardigheden en je spreekt engels (basis). Je vind het geen probleem om ‘s avonds en in het weekend te werken. Je gaat klantgericht te werk en tijdens drukke momenten weet jij de rust te bewaren. Je bent leergierig en werkt graag samen met collega’s. Je hebt een groot leervermogen en je weet van aanpakken.

We offer

Je ontvangt een stagevergoeding per maand pro rata de aantal dagen dat je stage loopt. Ook krijg je professionele begeleiding en de ruimte om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Veel variaties in de werkzaamheden, geen enkele dag zal hetzelfde zijn.

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Trainee Conference & Events

  Mercure Antwerp City South Internship
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Trainee Duty Management

  Mercure Antwerp City South Internship
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Stage Customer Experience

  IMA Apartments Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time