Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

CNH Industrial

Traineeship Engineering

Company description


WERELDWIJD

CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld met 12 merkenfamilies zoals New Holland Agriculture, New Holland Construction, Case IH Agriculture en Iveco.

Wereldwijd telt het bedrijf 64.000 medewerkers, verspreid over alle continenten in 64 productiebedrijven en 50 onderzoeks- en ontwikkelingscentra. De groep is actief in 5 sectoren: landbouwmachines, bouwmachines, commerciële & speciale voertuigen, motoren & transmissies en financial services.

 

ANTWERPEN

De CNH Industrial Belgium vestiging in Antwerpen, die ook al meer dan 50 jaar bestaat, is een productie-eenheid van tractoronderdelen (hoofdzakelijk achterassen en aandrijfsystemen) en telt ongeveer 900 medewerkers. De functies situeren zich hoofdzakelijk in de productieafdelingen en variëren er van machinebedieners aan computergestuurde bewerkingscentra over assembleurs van aandrijfsystemen tot teamleaders en supervisors.

 

ONZE WAARDEN

Ondernemerschap: We dagen de status quo uit, zijn innovatief en zoeken eenvoud

Passie: We zijn zeer betrokken om ambitieuze doelen te bereiken

Teamgeest: We bouwen diverse teams, focussen op onze klanten en slagen als groep

Excellentie: We overtreffen de verwachtingen en handelen verantwoord bij alles wat we doen

Job description


In 2 jaar tijd krijg je in elk van onze 3 hoofdafdelingen een specifiekverbeteringsproject toegewezenzoals het optimaliseren van onze machines, ons eindproduct en deproductielijnen. Dit doe je onderbegeleiding van een mentor incombinatie met intensieve trainingen. Op het einde van het traject kan jezelf kiezen in welke richting je verderwil binnen het bedrijf: ofwel als specialist ofwel als supervisor.

 

Searched Profile

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Ben jij een recent afgestudeerde ingenieur die hands-on is, graag op de werkvloer aanwezig is omroot cause analyses te maken en zo verbeteringenop een gestructureerde manier aanbrengt?
  • Ben jij beschikbaar vanaf september?
  • Spreek jij vlot Nederlands & Engels en ben je communicatief naar een diverse populatie toe?

Dan ben jij wie wij zoeken!

We offer

  • Intensieve coaching en training on the job
  • Mogelijkheid om alle aspecten van de job te leren kennen en de meest interessante piste voor jezelf uit te stippelen binnen ons bedrijf
  • Concurrerend loonpakket die in stijgende lijn evolueert doorheen je carrière
  • Maaltijdcheques om nooit meer honger te lijden ;)
  • 2x Contract van bepaalde duur van 1 jaar met doorgroeimogelijkheden naar contract onbepaalde duur

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read