Back to all Internships

Thumb

Internship

Molenbeek

MicroFlavours

Uitdagen start-up stage in voeding & logistiek

Company description


MicroFlavours is een urban farming start-up

Met vertical & indoor farming de voedselketen drastisch verkorten en groener maken is ons doel. Twee jaar na onze opstart zijn we daar nog niet maar met onze verticale kweekinstallaties in de kelder van een oude brouwerij aan het kanaal zitten we wel al op doe goede weg. We kweken bladgroenten 75 keer productiever als op traditionele wijze. We verbruiken minder water met onze computergestuurde systemen en kweken het hele jaar door in geoptimaliseerde klimaatkamers. We zijn revolutionair met onze stadsboerderij maar nog niet  bij ons doel. We zijn een jonge start-up (3-10 werknemers) we werken voor de productie met sociale tewerkstelling en al onze leveringen gebeuren in Brussel met elektrische bakfietsen. We kennen nog vele uitdagingen op vlak van logistiek, marketing & communication, systeembeheer & automation. Wij zijn op zoek naar stagaires om ons jong en dynamisch team te versterken en onze ambitieuze doelen te helpen behalen. 

Job description

Op zoek naar een niet-alledaagse stage? 

Wij bieden je een uitdagende leeromgeving aan waar je zowel in de front-als back-end wordt ondergedompeld. We bieden je een kader waar je met ons of alleen in kan experimenteren en innoveren. Fouten maken is cruciaal, we zijn vooral op zoek naar durvers. We werken in een competitieve omgeving en zijn constant op zoek naar iets nieuws of iets anders. Je leert meer over je studiegebied maar pikt ook op uit andere domeinen die je niet kent. Lean & mean is onze leuze!

Searched Profile

In onze start-up bieden we stages aan voor verschillende afstudeerrichtingen. We zijn op zoek naar profielen in volgende domeinen:

 • Marketing-communication
 • Logistiek 
 • Idea & innovation
 • Office management
 • Coding, IoT & Robotics

We offer

Je loopt stage in een jonge en dynamische start-up. Je leert de insides over het ondernemen en werkt nauw samen met minstens één van de founders. Dit geeft je de unieke kans om heel praktijkgericht te werken en snel bij te leren. Deze stage is uitermate geschikt voor studenten die er zelf aan denken hun eigen bedrijf op te richten. 

Daarnaast leer je heel specifiek over sociaal ondernemerschap, Landboow 4.0 en fietslogistiek. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stage assistant qualité

  LA BOUCHERIE Internship
  1000 bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time