Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Bubbly-Doo

Vertaler-tolk stage

Company description

Bubbly-Doo is an e-commerce start-up making fully personalized children's books selling in Flanders, The Netherlands and Germany.

Job description

We zijn op zoek naar 3 interns. Een native Engels, native Duits en een native Frans spreker en schrijver met Nederlands als tweede taal. Krijg veel verantwoordelijkheid binnen een jonge start-up als vertaler tolk en mischien worden ook jouw vertalingen meer dan 10.000 keer verkocht. Indien de stage goed verloopt is er veel kans om meer verantwoordelijkkheden bij te krijgen.

Searched Profile

Ben jij een native Engels spreker/Native Duits spreker of een native Frans spreker met Nederlands als tweede taal en ben je daarbovenop ambitieus? Dan zijn we op zoek naar jou. We zijn een jonge start-up die internationaal willen groeien. 

We offer

We bieden een flexibele stage met de mogelijkheid om alles te leren over het starten en doen groeien van je eigen bedrijf. Ontdek hoe een startup werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Wordt meegenomen in een jong team waar jezelf veel verantwoordelijkheid en leer- en groeikansen zult krijgen.

Ben jij het perfecte profiel en ben je op zoek naar een stage voor school of extracuriculair, dan kunnen we dit zeker voorzien!

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read