Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Juumo

Vue.js/Laravel developer

Company description

Belgen worden geboren met een baksteen in de maag. Bij Juumo willen we daar een digitale baksteen van maken! We geloven dan ook dat vastgoed beheren niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom hebben we een uniek, digitaal platform ontwikkeld dat beheerders van vastgoed helpt bij het beheren van hun vastgoed.

Job description

Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een ondernemende IT'er die zich als een vis in het water voelt binnen een snel-groeiende startup, initiatief toon en die ervan houdt om zelfstandig en oplossend te werken. Je helpt ons IT team om de bestaande applicatie(s) uit te breiden en zo nieuwe functies te implementeren. Tegelijk krijg je ook de mogelijkheid om jezelf constant bij te scholen en te leren van je collega's op alle verschillende vlakken.

Idealiter iemand die nadien ook graag voltijds bij ons aan de slag zou willen gaan of een soortgelijke job voor ogen heeft. De mogelijkheid is er in elk geval!

Kan je je hierin vinden? Welcome to the team!

Searched Profile

 • Ondernemende student in een IT-gerelateerde studie
 • Vue.js en Laravel affiniteit
 • Zelfstandig en oplossend kunnen werken
 • Leergierig

We offer

"Just another day at the office" is iets wat we thuis al heel lang niet meer hebben verteld. Je ontmoet zoveel verschillende nieuwe mensen, kickt erop om anderen te helpen met hun eerste stappen in digitaal vastgoed en werkt samen in een team van vrienden. Ohja, voor ik het vergeet... Elke eerste vrijdag van de maand, drinks and dinner on the house in ons kantoor.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  IT stagiair

  Dare To Date Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time