Back to all Internships

Thumb

Internship

Erpe-Mere

mealhero

Warehouse IT & ERP stage bij foodtech startup

Company description

Onlangs nog bekroond als Europese voorloper in de toekomst van home cooking is mealhero snel aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar geweldige mensen met geweldige ambities om ons team te versterken.

Mealhero is een foodtech startup die zorgt voor een gezonde maaltijd zonder moeite. Na een succesvolle crowdfunding campagne op Kickstarter (80.000 EUR) en verschillende erkenningen en awards uit de voedingsindustrie als Europese voorloper in de toekomst van kooktechnologie, lanceert mealhero in september 2018 haar volledige concept in België en Nederland.

Job description


Achtergrond

In de fabriek van mealhero worden ingrediënten verwerkt en verpakt met een slim RFID label. Op bestelling van klanten worden deze verpakte ingrediënten manueel verzameld in een foodbox. Deze foodboxen worden verstuurd naar de klanten via een logistieke partner op het uur van voorkeur. Om de ingrediënten, foodboxen, bestellingen en logistiek te beheren en op te volgen zal de operations manager gebruik maken van een digitaal logistiek systeem.

 

Stage

De bedoeling van deze stageopdracht is om dit holistisch logistiek systeem uit te denken en op te zetten. Op basis van jouw input zal toegewerkt worden naar een performanet systeem die bruikbaar is binnen de fabrieksomgeving. Hiervoor zullen bestaande software componenten (o.a. EPR en Cloud infrastructuur) moeten gecombineerd worden, alsook eigen softwarecode geschreven worden om alles aan elkaar te lijmen.

Searched Profile

- je hebt interesse in ontwikkelen en uitrollen van software binnen een warehousing omgeving
- je kan developpen 
- je kan snel veel verantwoordelijkheid opnemen
- je kan omgaan met een drukke agenda

We offer

- een intensieve en hands-on omgeving waarbij je veel in praktijk kan uitvoeren
- veel zelfstandige verantwoordelijkheid en veel kansen
- rechtstreeks samenwerken met de oprichters van de startup
- doorgroeimogelijkheden na afloop van je stage/studie
- pintjes op vrijdag

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships