Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussel

KumulAid

Web developer

Company description


KumulAid is een een online donatieplatform dat goede doelen, bedrijven en individuele donateurs met elkaar verbindt. Je kan er als individu heel eenvoudig je favoriete goede doel steunen, altijd en overal.

Het platform biedt de innovatieve oplossing om partnerschappen tussen bedrijven en goede doelen in de schijnwerpers te zetten. Dit houdt in dat een individuele donatie aan een goed doel door een bedrijf verdubbeld kan worden.

Op die manier willen we als startup de fondsenwerving voor goede doelen fundamenteel veranderen door offline donaties van bedrijven en individuen (volledig) naar de online omgeving te verplaatsen.

KumulAid werd opgericht in oktober 2014 door Mario-Alessander Bauwens en Pieter-Jan Cluyse, die een leemte zagen in de Belgische fondsenwervingswereld. Het team werd in Juni 2015 vervoegd door Xavier Geerinck. Sinds 2015 wordt KumulAid ondersteund door Start it@Kbc. 

Job description

KumulAid heeft in april dit jaar haar online donatieplatform gelanceerd. Een website/platform is nooit af en steeds in ontwikkeling. Daarvoor zijn we binnen ons team op zoek naar een full stack developer die ons hiermee wil helpen en zelf ervaring wil opdoen in een ambitieuse start-up.

Binnen het team zal je mee instaan voor het optimaliseren en verder uitbreiden van ons platform met nieuwe features. Je zal hiervoor nauw samenwerken met het ganse team diie je ook voldoende feedback zal geven.

Je krijgt een vast takenpakket, maar je zal ook voldoende ruimte krijgen om zelf initiatieven te nemen en te ontwikkelen.

Searched Profile

We zijn op zoek naar iemand die geen schrik heeft van een uitdaging en het leven binnen een startup, graag bijleert en de humor van bepaalde zaken inziet. Aangezien je in nauw contact zal staan met het team, zijn een communicatieve en open persoonlijkheid uiteraard ook een pluspunt. 

Wat betreft de technical stuff zijn we op zoek naar iemand met ervaring met volgende tools:

 • JavaScript
 • NodeJs, AngularJS
 • MySQL
 • ORM-systemen

We offer

Een uitdagende stage binnen een keitoffe startup waarbij je veel vrijheid krijgt wat betreft uren en locatie.

Naast enkele vaste opdrachten krijg je ook de vrijheid om zelf ideeën aan te brengen en uit te werken. Je wordt een deel van het team en zo krijg je ook een inzage in het leven van een startup.

Wijzelf staan je uiteraard ook bij met tal van tips & tricks :-)

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Développeur PHP Full Stack

  BeLead sprl Internship
  1050 Ixelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Cloud system administrator junior

  i-Logs SPRL Internship
  1160 Auderghem
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time