Back to all Internships

Thumb

Internship

Berchem

Déhora

Webdesigner

Company description

Full-service oplossingen voor personeelsplanning en management

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Déhora organisaties op het gebied van personeelsplanning en workforce management. Met advies over werkroosters of de selectie van planning software. Met de inzet van interim planners tot de training van dispatchers en planners. We helpen u om efficiënter, slimmer en béter te werken

Job description

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair webdesing die deel wil uitmaken van ons Development team in Antwerpen! Heb je een goede kennis van CSS? Ben je in staat om zelfstandig, in teamverband of binnen een project opdrachten uit te voeren waarbij webdesign een essentiële component is? Lees dan zeker verder!

Searched Profile

Je kan bij Déhora aan de slag als stagiair, in het kader van je lopende studies. Voor zowel korte of langere periodes. Ook voor een werkstage of afstudeeropdracht kan je bij Déhora terecht. 

We offer

Ben je gemotiveerd om snel ervaring op te doen in een professioneel team? Zoek je een stage in Antwerpen? Bij Déhora kan je rekenen op een boeiende stageplek met de enthousiaste begeleiding van een stagementor die gespecialiseerd is in zijn / haar vak!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read