Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Sint-Lievens-Houtem

Moodmaker.be

40 Teambuilding Helden Gezocht

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: good English: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

We can hardly wait to get up in the morning!

Hoe kan je passie beter omschrijven? Want deze passie is wellicht de grootste drijfveer achter het evenementenbureau Moodmaker.

Moodmaker creëert teambuildings. We doen dit met hart en ziel omdat we weten dat een teamevent een belangrijk element is in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Het zijn belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen.

Job description

Voor onze events en teambuildings werken we samen met flexibel inzetbare medewerkers. Je wordt ingezet voor de uitvoering van de teambuildings. Samen met de andere Moodmakers zorg je voor een vlekkeloos, grandioos en sfeervol event. Uw hoogste doel is van de teambuilding een happy day te maken.

Hiertoe begeleid je op aangename wijze onze activiteiten. Je neemt de deelnemers mee in het verhaal van de teambuilding en weet de opdrachten goed uit te leggen. Steeds met oog voor entertainment én veiligheid.

Voor en na de teambuildingactiviteit sta je in, samen met de andere Moodmakers, voor de montage en demontage.

Searched Profile

Een “Moodmaker” laat zich het best omschrijven als enthousiast, sociaal, no-nonsense en optimist. Je bent extreem communicatief en hebt geen schrik om ook voor een grote groep te spreken. Je blijft naar je klanten altijd open en hartelijk. Net zoals naar je collega’s. Je staat stevig met je voeten op de grond, maar bent niet bang om je nek uit te steken. Je spreekt een aardig woordje Frans en Engels.

Een teambuilding begeleiden vergt, naast het brengen van sfeer, ook enige fysieke activiteit. Materialen moeten klaargelegd, bestelwagens geladen. Je hoeft geen superman of –vrouw te zijn, maar weet dat fysieke activiteiten eigen zijn aan de job.

De events die we organiseren vinden meestal plaats tijdens op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. Als je graag voor Moodmaker komt werken, is het belangrijk je regelmatig vrij te kunnen maken op deze dagen.

Onze events zijn over het gehele land. 

We offer

Een fijne job waar je veel voldoening van krijgt. Tevens een mooie verloning.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  uitvaart assistent(e)

  Begrafenissen Bael Student job
  9450 Haaltert
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Productiemedewerker Davai

  Davai delicious dumplings Student job
  9260 Wichelen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: