Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Brussel

Manutan

Administratieve studentenjob HR

 • Start date
  2018-12-03
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: excellent French: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Manutan is marktleider in het leveren van artikelen en diensten voor kantoor-, magazijn en werkplaatsinrichting in België en Nederland. Met een team van gepassioneerde mensen zorgen we dagelijks voor de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten via bezoeken, telefoon, chat, mail of webservices. We hebben alle kennis in huis om onze klanten te adviseren over producten, projecten tot het stroomlijnen van de inkoopprocessen van de gehele organisatie. Meer informatie? 

Job description

Manutan stapt op 1/1/19 over op een nieuwe HR-software. Hier komen heel wat administratieve taken bij kijken: van het invoeren van alle informatie van onze werknemers in het nieuwe systeem, tot het digitalseren van de personeelsarchieven, tot het verzamelen van additionele informatie bij collega's mocht er iets ontbreken,.. Daarom zoeken we in de maand december naar een student die deeltijds (ofwel enkele weken voltijds beschikbaar) in december ondersteuning kan bieden op administratief vlak.

Searched Profile

We zijn op zoek naar een nauwkeurige student(e) die op zoek is naar een studentenjob in december 2018. Je kan je uren in samenspraak met de HR Business Partner regelen!

We offer

Een flexibele studentenjob in de maand december in een leuk bedrijf, waarbij je een gevarieerd takenpakket kan opnemen. Je kan ofwel enkele weken voltijds aan de slag of deeltijds doorheen de maand!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-08-03
  =job.status_text

  Call center Bruxelles - SNCB

  Call Startpeople Student job
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Student HorFix Market

  Carrefour Student job
  1040 Etterbeek
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: