Back to all Student jobs

Thumb

Student job

De haan

Ibis de haan

All round F&B medewerker

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent English: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Ibis hotel by accor met 83 kamers geopend sinds 2016

Job description

Ben jij op zoek naar een bijverdienste ? Wil jij terechtkomen in een enthousiast en dynamisch team met een passie voor service en kwaliteit aan onze Belgische zee? Lees dan zeker verder.

Je wordt tewerkgesteld bij AccorHotels, dat momenteel 30 merken onder zich heeft verspreid over 100 landen. Er is voor iedereen wat wils van budget tot en met luxueus. Jij zal werken in een ibis in het rustig en gezellig stadje De Haan. Het is een levendig hotel met heel wat gepassioneerd personeel. Bij het uitoefenen van je job zal je zowel zakenmensen als vakantiegangers verwelkomen. Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto vanaf het station van Oostende en Brugge (klein halfuurtje) alsook met de kusttram.

- We don’t hire your skills, we hire your attitude -

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als all-around F&B medewerker draai jij mee in zowel de bar, het restaurant alsook bij het ontbijt afhankelijk van de drukte. Je bent behulpzaam, flexibel en vervult/overtreft wensen en verwachtingen van al onze gasten in de mate van het mogelijke. Communicatief zijn, een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Belangrijker dan ervaring is echter je klantgerichte attitude en je passie voor het vak. Niet alleen garanderen wij jou een veelzijdige job maar ook een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen begeleiden en ontvangen.

- START your journey NOW and JOIN our family –

Searched Profile

Word jij onze nieuwe collega en beschik je over het volgende?

Je kan efficiënt zelfstandig werken en je werkt ook graag in teamverband;
Je bent gastgericht, flexibel en enthousiast;
Je hebt oog voor details ;
Je bent hard werkend.

Je kan je geregeld vrijmaken, behalve de examenperiodes natuurlijk,  je bent ouder dan 18 jaar en je valt nog binnen het contingent van 475 jobstudent uren. 

We offer

Bovenop de zonnige werksfeer aan de kust kom je als nieuwe medewerker terecht in een tweede familie. De AccorHotels group is een wereldwijde onderneming wat betekent dat je doorgroeimogelijkheden eindeloos zijn. Je krijgt van ons een behoorlijke opleiding waarin je volledig klaargestoomd wordt om onze gasten te ontvangen. Last but not least zal je aan een voordelig tarief kunnen overnachten in hotels over de hele wereld die deel uitmaken van de Accor familie.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs