Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

The Soul Antwerp

Allround medewerker Soul Cafe en Aparthotel

 • Start date
  2019-05-18
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

The Soul Antwerp, not your ordinary place!

Gelegen aan de hippe Marnixplaats in district 't Zuid in Antwerpen vind je ons hotel en koffiebar

The Soul Antwerp omvat 8 Studio's, 3 appartementen, een cafe waar ontbijt, lunch en aperitief word geserveerd.

Het Cafe dient tevens als receptie voor de gasten van het hotel. 
In het cafe werken we met een beperkte kaart van verse, gezonde producten. Zo goed als alle gerechten worden door onszelf klaargemaakt en geserveerd. Buiten eten maken we verse fruitsappen en serveren we barista style koffie. 's avonds worden er cocktails geserveerd

The Soul Antwerp bestaat uit een internationaal team die zich primair bezighoud met het verlenen van gastvrijheid in een unieke setting. Zowel de Studio’s, Appartementen en het Soul Cafe stralen luxe en comfort uit, door de faciliteiten op de kamers zijn deze voor zowel kort als langdurig verblijf geschikt.
Het Soul cafe roept het gevoel van warmte en vakantie op en is een ontmoetingsplek voor zowel de locals als toeristen. Bij goed weer is het heerlijk relaxern op het grote terras.

Good food, good drinks en heerlijk slapen:   The Soul Antwerp

Job description

Ben jij een flexibele duizendpoot die een hekel heeft aan stilzitten? Wil jij gasten altijd goed van dienst zijn, ongeacht of ze komen voor eten, drinken of een hotelkamer? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wij zoeken namelijk een allround hotel medewerker (PT)

Als allround medewerker ben jij altijd daar waar onze gasten je nodig hebben! Vanachter de bar zorg jij er samen met een enthousiaste collega voor dat alles in ons cafe en hotel op rolletjes loopt! Je bent voor onze gasten het eerste en laatste aanspreekpunt en je zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Omdat elke dag anders is, weet jij je vlekkeloos aan te passen. Of je nu in de keuken staat om gerechten voor te bereiden, aan de bar bezig bent met gasten in- en uitchecken, het ontbijt verzorgd of ’s avonds in het cafe een cocktail aan het shaken bent, jij bent het visitekaartje van ons hotel en ons team legt onze gasten in de watten!

Omdat de experience voor onze gasten langer duurt dat alleen tijdens het verblijf, zorg jij er met het team voor dat alles klopt. Van het aannemen van de (hotel)reservering tot het correct afhandelen van de facturen, jij zorgt dat alles past bij de ervaring die onze gasten zoeken!

Searched Profile

Als jij jezelf in de functieomschrijving  herkent en op zoek bent naar een leuke bijverdienste, dan kon jij nog wel eens onze toekomstige hulpkracht zijn. In dat geval ben jij namelijk een flexibele teamplayer met een hart voor de horeca die ook prima zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid kan nemen. Je bent communicatief sterk, outgoing en je hebt een commerciële instelling en kunt dit allemaal in het Nederlands en Engels goed onder woorden brengen. Kennis vanAntwerpen hoef je nog niet te hebben, maar als je dat wel hebt, is dat natuurlijk een voordeel!

Denk jij, na het lezen van deze tekst, nog steeds dat we het over jou hebben? Laat dat ons dan weten!

We offer

 • mooie bijverdienste
 • toffe werkomgeveing
 • internationale collega's
 • maaltijd op het werk
 • on -the-job trainings
 • barista training
 • mooie werkervaring, zeker als je verder wil in de hotelsector.
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs