Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Overijse

Gunnar Michielssen Training

Ambitieuze junior marketeer (Leuven)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: good English: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Gunnar Michielssen is als expert in digitale bedrijfscommunicatie een veelgevraagd trainer en spreker in België en Nederland. Via keynotes, webinars en klassieke trainingen helpt hij mensen en bedrijven om slimmer om te gaan met digitale communicatietools. Daarbij focust Gunnar vooral op de digitale cultuur, technische kennis en praktische vaardigheden van teams en hun medewerkers. Tot Gunnars klanten behoren de grootste bedrijven van België, waaronder heel wat banken en financiële instellingen, nutsbedrijven, federale, Vlaamse en provinciale overheden, grote ondernemingen uit de dienstensector en onderwijsinstellingen.

Job description

Als junior marketeer krijg je verantwoordelijkheden met betrekking tot het uitbouwen en actief beheren van de klantendatabase, het uitwerken en implementeren van een marketingplan, het beheer van de website en het uitwerken en bewaken van de huisstijl doorheen de verschillende communicatie-uitingen. Je krijgt daarbij grote flexibiliteit qua werkuren, want je werkt van op je kot of van thuis uit met timesheets. Ideaal (maar niet noodzakelijk) is de student die bereid is als student-zelfstandige te werken op eigen ritme.

Searched Profile

Je studies hebben geen belang, wél je gedrevenheid en je interesse in marketing. Kennis van grafische software zijn een plus. Je kan écht zelfstandig werken. Je beschouwt deze studentenjob niet in de eerste plaats als een bron van inkomsten, wel als een mogelijkheid om in sneltreinvaart te leren hoe een kmo in België aan klanten komt en inspeelt op snel veranderende omstandigheden in covid-tijden. Een vlotte pen, perfect Nederlands en degelijke kennis van Frans en Engels zijn absolute pluspunten. 

We offer

Flexibele studentenjob of job als zelfstandige student. Werken volgens eigen uren (wel met minimale beschikbaarheid per week). Mogelijkheid om zelf verschillende opleidingen te volgen én razensnel kennis te maken met de praktijk van kmo-marketing in België en Nederland.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Directrice Communication

  dancot Student job
  1160 Bruxelles (Auderghem)
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Recherche Etudiant(e)

  Pizzapro Student job
  1050 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2021-04-15
  =job.status_text

  Recherche Etudiant(e)

  Pizzapro Student job
  1050 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Job étudiant en ligne

  Wirenotes.eu Student job
  1150 Ixelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: