Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Nieuwpoort

ibis Styles Nieuwpoort

Barmedewerker @ ibis Styles Nieuwpoort

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Evenings
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Het ibis Styles Nieuwpoort hotel is een oase van rust gelegen aan de Belgische kust. Een unieke combinatie van design en comfort. Ontdek de stad Nieuwpoort met zijn witte zandstrand, de vismarkt, de vele winkels en de Euromarina haven. Het hotel beschikt over 97 elegante kamers, een bar met terras, 2 vergaderruimten, een kinderhoek en een parkeerplaats. Het wellnesscentrum beschikt over een overdekt zwembad, een sauna met extra infroodlampen en een hamam.

Nieuwpoort is een stad in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen. De regio staat bekend om zijn stranden. De iconische kusttrams zijn een belangrijk vervoermiddel - zij verbinden het centrum met de buitenwijken van Nieuwpoort. Nieuwpoort ligt naast de N355 die is aangesloten op de A18 snelweg.

Job description

Als bartender ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening in de bar. Je reageert op de verwachtingen en de wensen van de gasten. Je staat in voor het opnemen van de bestellingen, voor het serveren en het afrekenen van dranken en snacks. Je fungeert als gastheer/-vrouw en als adviseur (bij de keuzes) van de gasten. Tijdens de voorbereidingen zorg je voor de mise-en-place van de bar en het zitgedeelte. Je controleert de voorraad en vult de frigo’s aan, je bereidt de nodige decoratie en toebehoren voor en je zet de zaal klaar. Je zorgt steeds voor een propere werkplaats. Tijdens de dienst zorg je voor het opruimen en indekken van de tafels, je onderhoudt de tapkast, verzamelt en sorteert het leeggoed en voert het afval af. Je bent verantwoordelijk voor het kassasysteem en je zorgt ervoor dat de kassa gebruiksklaar is bij de opening. Je registreert de bestellingen, maakt de rekeningen op en controleert deze alvorens de rekening te overhandigen aan de gast. Na de dienst sluit je de kassa af volgens de opgelegde procedures en je laat de werkplek proper achter voor een vlotte start van de volgende dienst. Het schoonmaken van de bar zoals tafels, vloer, frigo’s en de apparatuur vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Bij roomservice noteer je de bestelling en zal je deze ook bezorgen. Je bent tijdens je werk flexibel en helpt indien nodig op andere afdelingen.

 

Searched Profile

Wij zijn op zoek naar een echte specialist in gastvrijheid. Iemand met de human touch, die “out-going” is en een eigen identiteit heeft! De eisen? Een hele riedel aan kennis en ervaring opgedaan? Dat vinden wij interessant om van je te horen! Maar.. de technieken en “tips en tricks” kunnen wij je ook leren. Uiteraard ben je bereid om wisselende diensten te werken want een hotel is 24/7 geopend dus we zoeken collega’s die flexibel willen werken. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook wat Frans en Engels spreekt. 

We offer

ibis Styles Nieuwpoort heeft een platte organisatiestructuur en een klein team waardoor je de mogelijkheid hebt om zeer zelfstandig te kunnen werken en veel kunt leren. Je komt te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur. Verder kun je rekenen op een passend salaris, en korting op slapen en eten en drinken in onze AccorHotels wereldwijd. Al enthousiast?

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-08-04
  =job.status_text

  Vendeur/se Verkooper/ste

  Coast Beach Corner Student job
  8670 Koksijde
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: