Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Mechelen

Bo Magazine

Bedeling Bo Magazine

 • Start date
  2016-11-03
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Genieten van BO, dat is genieten van het leven.

Een hip, modern magazine dat uitpakt met verrassende interviews, bloedstollend mooie fotografie, een artistieke lay-out, geraffineerde en elegante reclame en een verfijnde en sensuele vinger aan de pols van ons gejaagde moderne leven. Al meer dan 10 jaar meet BO zich nog steeds met de allerbesten op het vlak van moderne architectuur, design, mode, film, kunst, muziek, literatuur, gastronomie, reizen en genieten. Wandel mee op de catwalk, kampeer op de mooiste designbeurzen of stap binnen bij de lokale ambachtslui.

BO is en blijft een sterk magazine voor de cultuurliefhebber, de levensgenieter, de modebewuste moderne mens die sterke vormgeving en inhoudelijke kwaliteit op alle vlakken weet te waarderen. Het vertrouwen van de adverteerders, lezers en sympathisanten is groot. Daarom blijft BO hoge eisen stellen aan de kwaliteit en de creatieve aanpak van het magazine. BO staat niet stil. Een magazine om te koesteren, elke editie opnieuw.

Job description

Voor BO Magazine zijn we op zoek naar studenten die zich 6x per jaar (wanneer er een editie van Bo Magazine verschijnt) enkele dagen/een week kunnen vrijmaken voor de bedeling hiervan. Je zal in een team van 2 personen in verschillende regio's het magazine verdelen in boetieks, winkels, restaurants, e.d.

Searched Profile

- min. 18 jaar
- in het bezit van een rijbewijs B
- verzorgd en enthousiast

We offer

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd op gesprek en vervolgens in onze database geplaatst en gebeld wanneer Bo Magazine uitkomt. 
Je werkt dan op basis van jouw beschikbaarheid.
Vergoeding bedraagt €11/uur.

Ideale job voor hogeschool of unief studenten die zich enkele dagen per week (6x per jaar) kunnen vrijmaken!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-08-07
  =job.status_text

  PAB Assistente

  Agilitas Vilvoorde Student job
  1500 Halle
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: