Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Fun voor Kids vzw

Begeleiders voor themadagen gezocht

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

'Fun voor Kids' is een organisatie die tijdens alle schoolvakanties activiteiten organiseert voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar en dit op verschillende locaties in het Antwerpse.

Al 10 jaar lang willen wij niet zomaar 'opvang' voorzien. We proberen steeds een gevarieerd en supertof programma uit te werken, aangepast aan elke leeftijd en telkens onder begeleiding van ervaren enthousiaste monitoren. Het gaat hier tenslotte om de vakantie-opvang van een kind en daarvoor is enkel het beste goed genoeg!

Job description

Tijdens de herfstvakantie organiseert Fun voor Kids vzw themadagen op locatie Wilrijk voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een leuke dag in een bepaald thema ter plaatse. Om de kinderen te begeleiden tijdens deze themadagen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog enthousiaste monitoren.

Searched Profile

Je bent een enthousiaste persoon met een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en volgt een pedagogische opleiding (leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs).

We offer

We bieden onze monitoren een correct contract met een leuke vergoeding! Deze vergoeding wordt per week gerekend en kan je nog verhogen door voor- en/of nabewaking te doen.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs