Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Diepenbeek

Het Bijlesbureau

Bijlesgever Java

 • Start date
  2016-10-10
 • Schedules
  Evenings
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Het bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor studiebegeleiding op maat voor alle niveau's (lager, secundair, hoger en middelbaar onderwijs) en voor alle vakken (wiskunde, wetenschappen, talen, informatica, studiemethode, huiswerkbegeleiding, toelatingsexamen, specifieke vakken op hogeschool of universiteit, ...). Wij selecteren voor u de beste leraar op basis van vakkennis, locatie, beschikbaarheden en persoonlijke kenmerken. Bovendien zorgen wij voor een goede opvolging zodat de begeleiding vlekkeloos kan verlopen.
Onze missie: Het bijlesbureau wil ervoor zorgen dat elke leerling of student in de best mogelijke omstandigheden en tegen een betaalbaar tarief extra-schoolse studiebegeleiding op maat kan krijgen.

Job description

Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Indien interesse kan je solliciteren via http://www.hetbijlesbureau.be/leraar/register

Searched Profile

student, jonger dan 25 jaar, verantwoordelijk, dynamisch en gemotiveerd

Je spreekt perfect Nederlands

 

 

We offer

een job voor die je perfect kan combineren met het studentenleven. Bovendien werken wij niet met een studentenjobcontract, dus je kan bij ons werken en ook nog 50 dagen als jobstudent werken. Het uurloon hangt af van het niveau van de leerling die je begeleidt en van de plaats waar de lessen doorgaan. Het tarief is rond de 15 euro.

Indien interesse kan je solliciteren via http://www.hetbijlesbureau.be/leraar/register

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Bijlesgevers gezocht

  Brainsinline Student job
  3600 Genk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: