Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

4 Healthy Pets (Edgard&Cooper)

Brand Activator bij Edgard en Cooper

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Woef! Hallo daar! Heb jij al gehoord van Edgard & Cooper?

Samen met onze baasjes maken we lekkere en gezonde hondenvoeding. Zonder vleesmeel. Wij gebruiken vers vlees, verse vis en andere overheerlijke ingrediënten. Ingrediënten die je herkent, recht uit de natuur. Dat is natuurlijk ongelooflijk goed voor alle viervoeters op de wereld!

Job description


Wil je graag een centje bijverdienen in het weekend, samen met ons het land veroveren en Edgard & Cooper activeren in een super gedreven team? Heb je een hart voor dieren/honden?

Jij kan deel uitmaken van het superleuke Edgard & Cooper Activation Team. Deze jongens en meisjes gaan in dierenwinkels, tuincentra en beurzen bij onze klanten langs en geven informatie aan de klanten die de beste hondenvoeding voor hun viervoeter zoeken. Sales genereren is het doel, maar vooral: share the story!

Searched Profile

Aangezien je overal in België de hondenvoeding zal promoten, is een rijbewijs wel een vereiste. Kan je vlot Frans? Laat ons dat zeker weten, want dat is een sterke troef!

We offer

Het Activation Team is een ideale opportuniteit voor studenten die een fantastisch leuke en leerrijke ervaring zoeken. Het is een afwisselende, flexibele job met supertoffe collega's. Je krijgt een mooie verloning én kilometervergoeding. En uiteraard een goede opleiding, want jij wordt onze Edgard & Cooper expert(e)!

 

Stuur jouw cv en motivatiebrief en wie weet wordt jij een echte E&C-ambassador!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs