Back to all Student jobs

Thumb

Student job

KORTRIJK

MANPOWER

Brand Ambassador (M/V/X)

 • Start date
  2020-01-16
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Manpower is een trendy uitzenkantoor dat dagelijks wereldwijd mensen tewerkstelt. Wij hechten heel veel belang aan de toekomst en die begint bij JOU! Interesse in een leuke, afwisselende en uitdagende studentenjob? Dan is Manpower 'the place to be'!

Job description

We zijn op zoek naar 3 studenten om op Velofollies te werken als brand ambassador voor een sterk merk dat sportvoeding, dieet- en gezondheidsproducten ontwikkelt en produceert.

Searched Profile

Ben jij de sportieve (of minder sportieve) held die we zoeken? Dan vind je op 16, 17 en 18 januari 2020 je thuis op de beursstand van onze klant, waar je instaat voor het hartelijke onthaal van de beursbezoekers, het beantwoorden van vragen en het promoten van de producten. Samen met je collega-brand ambassadors zorg je voor een gemoedelijke, gastvrije sfeer op de stand. Je steekt bij voorkeur ook even de handen uit de mouwen bij de afbouw van de stand.

 

We offer

Je krijgt de kans om deel uit te maken van een leuke, sportieve beurs en wordt daar bovendien mooi voor betaald. Een (h)eerlijke verloning mét maaltijdschecques zal jouw deel zijn! Meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren! 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-11-01
  =job.status_text

  Grafische tijgers (m/v)

  EMAKERS Student job
  8560 Kortrijk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: