Back to all Student jobs

Thumb 652fe95a0062aad689c7b52f3fe5c319b0fcb9af

Student job

Leuven

Cashfree

business developer

 • Start date
  2017-08-20
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Cashfree is een gebruiksvriendelijk, banken-onafhankelijk mobiel betaalsysteem dat – overal & altijd – betalen mogelijk maakt, zonder gebruik van dure betaalterminals of conventionele bankkaart providers.
Je kan met Cashfree in heel Europa betalen in winkels, restaurants,
webshops en zélfs onder vrienden! 

Job description

Cashfree is op zoek naar studenten om het Cashfree-team te versterken. Wij zijn een start-up uit Gent die bankonafhankelijke mobiele betaaloplossingen biedt. 

Ik ben zelf student en werk nu 6 maanden voor Cashfree in Leuven. Doordat ik volgend jaar aan een schakelprogramma begin, zal ik minder tijd in het bedrijf kunnen steken. Daarom zoek ik enkele gemotiveerde studenten, die graag hun cv aanvullen met aantrekkelijke werkervaring, om mijn werk verder te zetten.

De student toont de verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken. Het doel is om in regio Leuven de baan op te gaan en winkeliers, horeca-uitbaters en andere potentiële handelaars te overtuigen om onze app te installeren en te gebruiken.

Op die manier bouw je een hechte Cashfree community uit. Je rapporteert wekelijks je inspanningen en resultaten aan het cashfree-team die je met raad en daad bijstaan.

Bij voorkeur kan je zeer goed overweg met een smartphone. Je wordt sterk aangetrokken om voor een start-up te werken en bent zeer ambitieus om mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf. Je krijgt de kans om van bij het begin mee te schrijven aan een succesverhaal. Een motiverend, resultaatsgebonden loonplan met groeimogelijkheden.

We zoeken 3 à 4 studenten voor de periode september - december. Daarna kunnen we het contract verlengen indien er interesse is van beide partijen.

Searched Profile

Gemotiveerde en flexibele student die zich aangetrokken voelt tot het werken in een start-up. 

We offer

Ervaring in een start-up in een commerciële functie. Een unieke studentenjob waar je iets mee verdient en dat nog eens goed op je cv staat. Wanneer we beiden tevreden zijn, krijg je de kans om verder te gaan in ons bedrijf en mee te groeien met onze start-up.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-04-23
  =job.status_text

  Employé d'éducation

  CLIP Taalvakanties vzw Student job
  3001 Heverlee
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: