Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Leuven

Cashfree

Cashfree Promotor in Leuven

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Cashfree is een jonge Gentse onderneming die een mobiel betaalsysteem heeft ontwikkeld met lokale shops en shoppers in gedachten. Onze oplossing elimineert de nood aan kaarten en betaalterminals, wat het leven wat makkelijker maakt en betalingen zelfs leuk kan maken.

Met onze app kunnen lokale handelaars eenvoudig en kostenbesparend betalingen ontvangen. Het volstaat als shopper simpelweg de QR code te scannen bij de handelaar en de betaling te verifiëren.

Job description

Cashfree start met hun lanceringscampagnes in Gent om lokale shoppers bewust te maken van de voordelen van mobiel betalen met Cashfree. Jij speelt hier een belangrijke rol. Jouw enthousiasme overtuigt bezoekers om Cashfree te gebruiken in hun favoriete winkels.

Join the revolution in mobile payments!

Searched Profile

De student toont de verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken. Je staat achter het initatief van Cashfree om de strijd aan te gaan met grootbanken om meer waarde te creëren binnen de lokale community. Je wordt sterk aangetrokken om voor een start-up te werken en bent zeer ambitieus om mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf. Je krijgt de kans om van bij het begin mee te schrijven aan een succesverhaal.

Ben jij een student met zin voor avontuur die graag een centje wil bijverdienen? Ben jij sociaal, goedlachs, ondernemend, en heb je goesting om ons geweldige event team te vervoegen? Let us know!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2021-02-01
  =job.status_text

  Taalheld Nederlands

  DiaBe BV Student job
  3010 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2020-10-22
  =job.status_text

  Onderhoudsmedewerk(st)er

  Manpower Belgium Student job
  3000 LEUVEN
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: