Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Schelle

J&M CATERING

CATERING TEAM LID

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

J&M Catering
"Creatieve onderneming met een missie in de voeding"

Gastronomie is steeds belangrijk op een evenement, J&M is zich daarvan bewust en weet welke verantwoordelijkheid zij daarin draagt. Een geslaagd feest voor onze klant is wanneer hij/zij ontspannen met haar /zijn gasten kan genieten, wetende dat voor al het overige wordt gezorgd.

Service With A Smile
"Uw succesvol feest is onze beste reclame"

J&M is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor zowel particulieren als bedrijven. Met een team van 65 gedreven en gepassioneerde medewerkers garanderen we een professionele aanpak waarbij we voor elke opdracht de absolute perfectie na te streven. J&M werkt volgens een concept waarbij we ons focussen op het brengen van een totaal beleving aan de hand van selectief gekozen decoratie. Daarbij werken we innoverend en gaan we continu op zoek naar de nieuwste trends en ingrediënten waarbij elk budget zijn prestige heeft. 

Maatwerk
"Een knappe prestatie is geen stunt maar een gewoonte" "We zijn wat we herhaaldelijk doen"

J&M is een eventcateraar die out of the box denkt en een open communicatie tussen de klant en ons team staat daarbij centraal. Alles begint bij een goed gesprek. Hier zoeken we naar een optimale formule. Op zeer korte termijn wordt een voorstel overgemaakt welke volledig beantwoordt aan uw verwachtingen.

Veelzijdige concepten
"Lekkere, creatieve en gezonde voeding in eenvoud gebracht"

Als innovatieve Belgische cateraar staat J&M voor vaste waarden en koestert een grote voorliefde voor Belgische producten. De jongste jaren ontpopte J&M zich tot expert inzake beer & food pairing. Een verfijnde Mediterrane en fusion keuken behoren ook tot onze veelzijdige mogelijkheden. Bij voorkeur bereiden onze chefs hun gerechten in het bijzijn van uw genodigden. Onze moderne en interactieve manier van koken mag nu eenmaal gezien worden.

Student Community. JMNASIUM.BE

 

Jmnasium is een project van J&m Catering, één van de grootste catering bedrijven in ons landje.  Zij snappen zoals geen ander al de punten die ik hierboven heb opgenoemd.  Zij weten waarom, hebben plezier, weten wat ze doen en durven toegeven dat ze ook maar menselijk zijn.

Zin in de studentenjob van je leven?  Geef ons een mailtje of kom eens kijken op onze community page 


 

Job description

 

 

WIJ, J&M CATERING.

Weg met dezelfde  saaie intro. We zijn geen interimkantoor eh.  Je moet weten dat we een cateringbedrijf zijn dat leeft voor catering.  We houden van events, elke dag weer.  We genieten met volle teugen van klanten die ons na hun spetterende avond komen vertellen hoe geweldig het was.  We werken hard en lachen nog harder.  Onze familie, dat zijn onze klanten en onze medewerkers.  Maar dat ga je vast nog merken.  J&M catering is altijd op zoek naar studenten die ons team willen versterken op events en beuzen.  Mensen zoals..

JIJ, ONZE NIEUWE AANWINST.

Jij bent de persoon waar ze bij ons over komen “stoefen” na een event.  Je ziet wanneer een glas leeg is en voelt aan waar je hulp te gebruiken is.  Vuile borden breng je even naar de keuken want dat staat zo slordig.  Jouw aanwezigheid zorgt voor een onvergetelijke avond, mensen genieten des te harder van hun feest door jouw inbreng.  Je maakt een koffie met liefde en leert een pint te tappen als een pro.

 

Searched Profile

Voornamelijk ben je…(een student, maar dat is redelijk logisch, niet?)

 1. Enthousiast en gemotiveerd! Het belangrijkste aspect voor ons.  Work hard, play hard!
 2. Vrolijk en in bezit van een frisse uitstraling. Je bent ons uithangbord namelijk.
 3. Elementair beleefd. Ooit word je de perfecte schoonzoon of schoondochter.

Als extraatje ben je ook nog…

 1. Leergierig en bij de pinken. Je bent letterlijk het scherpste mes in de lade…
 2. Alert en pro-actief. Je ziet wat er moet gebeuren en voert het dan ook zelfstandig uit.

Niemand is perfect opgeleid als horeca personeel van dag 1.  Voorkennis is een plus maar we leren je graag bij wat je nog niet weet.  No worries!

We offer

 

WAT BIEDEN WE JE AAN?

Natuurlijk gaan we je betalen.  En goed ook.  We willen echter dat je weet dat we gaan voor meer dan geld.  Voor ons ben je meer dan student 38b die een rotjob krijgt die vaste medewerkers niet willen doen.  Wie je bent en hoe je in elkaar zit is enorm belangrijk voor ons.  Ons team werkt pas op volle toeren als iedereen weet dat ze een belangrijke schakel in de ketting zijn.  Klef, maar niet minder waar.  Dus…

 1. Een zeer respectabele verdienste.
 2. Een on-the-job opleiding die je voor je hele leven bijblijft
 3. Duidelijke afspraken en een kristalheldere communicatie.
 4. Zoveel fun dat je bij ons gaat willen komen wonen.
 5. Een hele community “JMNASIUM” die achter je staat om je door je kotleven te helpen.
 6. en nog een heleboel VIP dingen waar je tegen je kleinkinderen nog over gaat vertellen….trust us.
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  E-commerce assistant

  Qualico Student job
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Opscheppers gezocht

  Willy Vanilli Student job
  2610 Wilrijk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: