Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

First In Line

CATERING & VENUE CREW

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

First In Line is gespecialiseerd in Project & People management voor evenementen in binnen & buitenland. Doorheen het jaar zijn we een vaste partner van enkele vooraanstaande evenementenbureaus, nightlife organisatoren en cateraars. Tijdens de zomer staan we daarnaast ook nog eens als partner op heel veel festivals om de organisatoren bij te staan met raad en daad in planning, crew, productie, financieel beheer, venue management, stock beheer, F&B analyse, … Kortom we bieden een zeer brede waaier van event support, die we steevast combineren met onze jarenlange ervaring in crew management waardoor we onze klanten een complete oplossing kunnen bieden.

Job description

The perfect serve, daar gaat First in Line steevast voor. Zit er een ideale kelner of een geboren maître in het diepste van jouw hart? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Takenpakket? Als Catering & Venue Crew ben je verantwoordelijk voor de mise en place, barbediening, je kan ingeschakeld worden als kelner of maître of maakt deel uit van het zaalpersoneel. 
Geen horecawonder of niet de nodige talenten? Niet getreurd, bij First in Line bieden wij in-house opleidingen en coaching waardoor je in geen tijd een professional wordt. 

Wat bieden wij? Een awesome team met toffe collega’s, amazing crewleden, tal van vette events en natuurlijke een goede en correcte verloning.

Perfect match? Klik dan snel door naar http://www.firstinline.be/nl/inschrijven en registreer vandaag nog!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2018-02-01
  =job.status_text

  Sales Promotors gezocht

  Pepperminds Student job
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Jobstudent tuinonderhoud

  Liecon BV Student job
  9090 Melle
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: