Back to all Student jobs

Thumb

Student job

BOECHOUT

TPL (Transport&Project Logistics)bvba

Commercieel en operationeel medewerker nieuwe media

 • Start date
  2016-09-01
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: good English: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

TPL (Transport & Project Logistics)  is een project expediteur, en internationale speler,  met een duidelijke focus op industriële projecten in utilitaire sectoren en energie verzorging. Om haar klanten beter te dienen werd een exclusief verpakkingsconcept  ontwikkeld READYBOX ®.

READYBOX® produceert en verkoopt exclusief (herbruikbare) plooikisten op maat, en (de)monteerbare kisten panelen.          Voor de industriële aankoper kan Readybox® een belangrijke economie realiseren op het verpakkingsbudget. IN september 2014 wordt een faciliteit geopend in Antwerpen voor maritieme (S.E.I.) verpakking die aan een bijzonder lastenboek moet beantwoorden.

Job description

U bent vertrouwd (of bereid je hierin te verdiepen) met nieuwe media, contents managment, blogs,SEO,  linked IN, om zo de zichtbaarheid van TPL en READYBOX(r) te vergroten om zo de de inboundmarketing kracht van de website te verhogen . Dit is echter geen full time functie.

U  zal ongeveer de helft van uw tijd besteden aan het afwikkelen van bestaande opdrachten van TPL  en aan het opvolgen en van offertes en operaties, opvragen van vrachtprijzen bij rederijen en vervoerders.

Persoonlijk contact is zeer belangrijk; zo begrijp je en onderzoek je de  behoeften van de klanten en prospecten en ga je offerte opvolgen in frans, NL en engels.

 

Searched Profile

*  gemotiveerde schoolverlater m/v met een feeling en “goesting” voor een industriële BtoB omgeving met een goede taalbeheersing in een klein hecht  team (vlotte gesproken kennis van Frans en  Nederlands);

*   je bent een natuurtalent dat beschikt over uitstekende commerciale en operationele  skills en een positieve levenshouding om deze challenge aan te nemen in een familial klein team in een prachtige groene omgeving

*  Interesse voor de maritieme en transport wereld (expeditie)  is eveneens  een must  !

We offer

Verdere opleiding is verzekerd om van u een succesvolle inside sales & operations officer te maken.  Werken geschiedt  in een prachtige groene parkomgeving aan de Steenen  Molen te Boechout (Konijnsberg)  (met goede verbindingen per trein, tram en bus.  U werkt rechtstreeks  samen met de manager van TPL  en READYBOX in een sterk groeiende kleine KMO.

Solliciteer telefonisch + motivatiebrief met uw c.v.

Te werkstelling in augustus en / of September/oktober

Mogelijke definitieve indiensttreding voor geschikte kandidaten

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Student job
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: