Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Hasselt

GinTonicShop

Commercieel medewerker

 • Start date
  2017-10-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


GinTonicShop is DE referentie in België en daarbuiten voor gin & tonic en in Hasselt zijn we een premium evenementenlocatie met unieke formules voor onze gasten.

Job description


GinTonicShop is (dringend) op zoek naar studenten, oproepbasis, om onze teams bij Gintonicshop Antwerpen en Gintonicshop Hasselt te versterken! GinTonicShop is DE referentie in België en daarbuiten voor gin & tonic en in Hasselt zijn we een premium evenementenlocatie met unieke formules voor onze gasten. Wil jij graag deel uitmaken van ons dynamisch team? Solliciteer dan nu en vermeld zeker voor welke vestiging je wenst te solliciteren. Profiel: je bent minimaal 18 jaar, je spreekt Nederlands (andere talen zijn een plus), je kan overweg met courante pc programma's, je bent leergierig, je bent commercieel aangelegd, je bent vlot in de omgang, je deinst er niet voor terug om voor groepen te praten/acteren, je bent creatief, je ben beschikbaar 's avonds en soms in het weekend tijdens de winkeluren. Ons aanbod: een marktconforme verloning, extra legale voordelen, een overeenkomst op basis van oproeping, deel uitmaken van een jong & dynamisch team waar initiatief gewaardeerd wordt. GinTonicShop steunt gelijkekansenbeleid en diversiteit, iedereen is dan ook welkom om te solliciteren.

Searched Profile

Je bent minimaal 18 jaar, je spreekt Nederlands (andere talen zijn een plus), je kan overweg met courante pc programma's, je bent leergierig, je bent commercieel aangelegd, je bent vlot in de omgang, je deinst er niet voor terug om voor groepen te praten/acteren, je bent creatief, je ben beschikbaar 's avonds en soms in het weekend tijdens de winkeluren.

We offer

Een marktconforme verloning, extra legale voordelen, een overeenkomst op basis van oproeping, deel uitmaken van een jong & dynamisch team waar initiatief gewaardeerd wordt.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-10-10
  =job.status_text

  Hostesses/Stewards EN/NL

  Downtown Europe Student job
  1200 Woluwe-Saint-Lambert
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Aide-Boucher (H/F)

  Manpower Wavre Student job
  1300 Gembloux
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: