Back to all Student jobs

Thumb

Student job

GENT/KORTRIJK

Manpower Deinze

Consultant

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Job description

Als HR consultant speel je een belangrijke rol in de commerciële uitbouw van ons kantoor:
Je analyseert de behoeften van de klant en gaat op zoek naar de 'perfect match'.
Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering & selectie van profielen en staat in voor de face-to-face diepte-interviews.
Bovendien heb je oog voor het detecteren van opportuniteiten in de markt en speel je hier pro-actief op in. Commerciële contacten en het behartigen van lange termijn relaties met klanten draag je hoog in het vaandel.
Het afnemen van referenties, competentie testings en bijhorende administratie behoren tevens tot je takenpakket.

Searched Profile

Je hebt een hogere opleiding genoten (Bachelor/Master - A1/Licentiaat) in combinatie met bij voorkeur een eerste werkervaring. Je hebt sterke interesse in HR.

Je bent sterk in multitasken, bent vlot communicatief en hebt commerciële flair. Bovendien ben je resultaat- en klantgericht.

 

We offer

Manpower biedt een gevarieerde job in een motiverende werkomgeving, continue mogelijkheid tot opleidingen, ruimte voor initiatief en creativiteit, een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs