Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Hasselt

Vylmer

Degustatie Verantwoordelijke - Provincie Limburg

 • Start date
  2017-04-28
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Vylmer is een verfrissende aperitief met bitter-zoete smaak en fruitige toets.

Vylmer is een ambachtelijke aperitief uit de Provence, geïnspireerd op het recept uit de jaren ’50 van Madame Volmer en gemaakt van rosé wijn uit de Luberon, een distillaat van bittere en zoete appelsienen, rietsuiker en kruiden.

Vylmer is het geesteskind van Annelies Lefere. De ouders van Annelies kregen in de jaren ’70 het receptje van Madame Volmer mee naar huis na hun vakantie in de Luberon. Jarenlang bleef het verborgen… tot nu! 

Vylmer kan on the rocks of met tonic of als spritz gedronken worden (momenteel ondergaan we een naamsverandering van Volmer naar Vylmer).

Job description

Om consumenten kennis te laten maken met Vylmer organiseren we elke zaterdag in verschillende provincies degustaties in drankenhandels en wijnspeciaalzaken.

=> Schuilt er in jou een commercieel talent? Ben je in het bezit van een rijbewijs en wagen? Ben je gedreven door menselijke contacten? En wens je deel uit te maken van een dynamisch team ? Neem dan zeker contact op met ons.

Searched Profile

Ben je 18+? Schuilt er in jou een commercieel talent? Ben je gedreven door menselijke contacten? En wens je deel uit te maken van een dynamisch team ? Neem dan zeker contact op met ons.

We zoeken gemotiveerde en mondige studenten om op zaterdag degustaties te verzorgen in drankenhandels en wijnspeciaalzaken, alsook om te helpen op beurzen. Gezien de verplaatsingen over de hele provincie Limburg zijn,is het noodzakelijk om in het bezit van een rijbewijs en auto te zijn.

 

We offer

Je hebt de kans om mee te werken aan de lancering van een nieuw aperitief merk in een jong en dynamisch kader. En dit uiteraard tegen de wettelijke vergoedingen die van toepassing zijn alsook kilometervergoeding.

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-09-21
  =job.status_text

  Jobstudent Persoonlijk Assistent

  Agilitas Houthalen Student job
  3530 Houthalen-Helchteren
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: