Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Pelt

Slingerland Techniek Bv

Digital marketeer + website onderhoud

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: excellent English: good
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description


Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist als het om lucht draait en dit sinds 1990. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring met ventilatiesystemen en luchtverplaatsing. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie.

Sinds kort hebben we een nieuwe website en focussen we ons op online lead generation doormiddel van SEO. Daarnaast verzorgen we maandelijkse nieuwsbrieven, informatie artikelen en willen we zoveel mogelijk producten online plaatsen om de online sales te boosten. 

Job description

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste multi inzetbaar stagiaire. Je zult op kantoor assisteren aan het bouwen en onderhouden van onze website. 3 dagen per week rij je mee naar kantoor, de andere 2 dagen (maandag en vrijdag werk je vanuit huis). 

Je zult ervaring op doen met Wordpress, SEO, Adwords & Google Analytics. Schrijven van artikelen en nieuwsbrieven. Het onderhouden van onze social media accounts. 

Je werkt in een team met ervaren verkopers en technische mensen die je kunnen ondersteunen op het gebied van technische producten. Daarnaast hebben we een andere stagiair die al 4 maanden bezig is met de online strategie. Je zult hem dus ondersteunen. 

Een goede kennis van de Nederlandse taal is ook heel belangrijk. Omdat we teksten en producten online moeten plaatsen.

Searched Profile

Wij zoeken een zelfstandige student die weet van aanpakken. Iemand die digitaal is ingesteld. Iemand die kennis heeft van SEO, AdWords, Wordpress of interesse heeft om dit te leren. 

 
 

 

 

 

We offer

Een stage vergoeding van 350€ per maand, 2 dagen per week van thuis uit werken. 

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs