Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Geel

Manpower Herentals

Diverse studentenjobs in de Horeca

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Job description

Als horecamedewerker bij één van onze klanten in de regio ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Zo zijn we op zoek naar zaalpersoneel, keukenhulp, afwassers, maaltijdbedelers, ijsverkopers... Afhankelijk van de job die je wil uitoefenen heb je een ander takenpakket. Wel bieden elk van deze functies de kans om een centje bij te verdienen in een toffe, aangename sfeer met fijne collega's en correcte verloning + extra's volgens barema's!

Searched Profile

Onze ideale kandidaat is een gemotiveerde werknemer die sociaal is ingesteld en op zoek is naar een uitdagende vakantiejob/weekendjob. Deze job staat open voor iedereen die over voldoende motivatie beschikt en zich voor de volle 100% wil inzetten. Zowel studenten met als zonder ervaring zijn welkom om te solliciteren! 

Let op! Voor sommige functies heb je een rijbewijs B nodig of moet je 18+ zijn. Wens je meer te weten over de verschillende functies, neem dan zeker contact met ons op!

We offer

Wij bieden de leukste studentenjobs om jouw vrije tijd zinvol in te vullen en er een mooi centje aan over te houden! Ben jij klaar voor deze uitdagende, heerlijke en vooral toffe job? Dan ben jij de student die wij zoeken! 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Plongeur/plongeuse

  Restaurant l’En-Quête du Goût Student job
  1470 Bousval
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  MEEHELPEN VERHUIZEN BROCANTE

  Maison de l’histoire Student job
  9830 Sint-Martens-Latem
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: