Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Sint-Pieters-Leeuw

Domino's Pizza

Domino's Pizza Sint-Pieters-Leeuw zomer vakantie job

 • Start date
  2019-07-03
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  French: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

Job description

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Zoek je afwisselend werk in een enthousiast team? Wordt dan pizzamaker bij Domino’s en maak met veel plezier onze verse lekkerste pizza’s. Je werkt voor een goed salaris en kiest zelf je uren. Je leert pizza’s bakken als de beste, ervaart hoe gaaf teamwork is en werkt met collega’s die je vrienden kunnen zijn. 

 

JOUW BAAN

Je geeft zelf aan wanneer je kunt werken. Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle pizza’s die op ons menu staan kunnen bakken. Afhankelijk van de bestellingen uiteraard, maar wat een afwisseling. Dit doe je samen met je collega’s die al net zo enthousiast zijn als jij. Alleen de beste pizza’s gaan de deur uit en daarvoor ben jij verantwoordelijk. Je controleert de kwaliteit en herstelt de producten die niet goed zijn bereid.

 

Bij vlagen is het hard werken, wij noemen dat de ‘rush’. Meestal rond etenstijd. Dan bewaar je de rust en het overzicht. Je zorgt er met je team voor dat de kwaliteit gehandhaafd blijft en de klanten snel geholpen worden. Wanneer het iets rustiger is pak je al het werk aan dat nodig is op de vestiging. Je zorgt voor de bevoorrading, ruimt op en houdt alles schoon. Als er overleg plaatsvindt ben je hierbij betrokken of geef je input indien nodig.

 

 

Searched Profile

DIT BEN JIJ

Je bent tenminste 15 jaar oud en trots op zoveel verantwoordelijkheid. Onze pizza’s zijn van heel hoge kwaliteit en jij werkt daaraan mee! Het liefst hebben we dat je de kwaliteit zelfs verbetert. Kom maar door met nieuwe ideëen. Je werkt snel, kunt goed plannen en organiseren en vindt de ‘rush’ het leukste moment van de dag. Je communiceert duidelijk met je collega’s en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je houdt de keuken schoon en vindt hygiëne heel belangrijk. Evenals klantvriendelijk, een andere vanzelfsprekendheid in deze functie.

We offer

DIT BIEDEN WIJ

Een uurloon behorend bij je leeftijd. Je salaris hangt dus niet af van het aantal pizza’s dat je maakt.
Een (bij)baan die je goed kunt combineren met je studie of andere bezigheden.
Flexibiliteit. Je laat ons weten wanneer je graag wilt werken.
Heel veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is.
Alle training en coaching die nodig is om van jou de beste pizzabakker te maken.
Werk kleding.
Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen.
De mogelijkheid om eigen baas te worden van je eigen Domino’s vestiging. Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in door te groeien.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-11-22
  =job.status_text

  Student Showroom Brussel

  Alterego Sa Student job
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: