Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

Draagkracht BV

Drager

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Draagkracht levert representatief, ervaren en flexibel inzetbaar uitvaartpersoneel. Naast personeel voor uitvaartondernemingen, biedt Draagkracht ook ervaren personeel aan voor crematoria en begraafplaatsen. Net als ons personeel, is Draagkracht flexibel in het meedenken met oplossingen op het gebied van personeel binnen uw organisatie.

Job description


Zoek je nog een bijbaan? Draagkracht levert representatief, ervaren en flexibel uitvaartpersoneel. Voor onze vestiging in Gent zijn we op zoek naar dragers (leeftijd 18-27). Dit houdt in dat je met 3 tot 5 andere studenten (heren/dames) op pad gaat vanuit onze vestiging naar een kerkelijke dienst. Hier verzorg je de condoleance (hier kunnen mensen hun gegevens inschrijven voor een eventuele dankbrief), begeleid je de kist naar voren op een baar (wagentje) of schouderend, verzorgen jullie de prentjes en de collecte (de prentjes zijn de gedachteniskaartjes waar een foto en tekst van de overledene opstaat en de collecte is bedoeld om de kerk in stand te houden), dan begeleiden jullie de kist weer naar buiten en gaan jullie naar de begraafplaats om de overledene te laten zakken in het graf, dan stellen jullie je bij de ingang bij de begraafplaats op en vormen jullie een erehaag en wachten jullie tot alle nabestaanden de begraafplaats hebben verlaten en dan zijn jullie klaar.

Het werk is erg flexibel. Een planner appt je met de vraag of je kunt werken, kan je; super, kan je niet; even goede vrienden. Voor een dienst van 3,5u krijg je €30. Ben je eerder klaar dan deze 3,5u krijg je alsnog €30. Bij uitloop krijg je €10 per uur. Bij het verzamelen op de vestiging begint de tijd te lopen en eindigt zodra je terug bent op onze vestiging. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-09-25
  =job.status_text

  Redder in Gent

  Agilitas Gent Student job
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: