Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Destelbergen

Gelezen & Goedgekeurd bvba

Energieke wandelaar voor huis-aan-huis bedeling

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wij zijn een Gents bedrijf met een passie voor cultuur. Onze hoofdbezigheid is het verdelen van affiches en folders met een culturele boodschap. Je ziet ons werk in het straatbeeld op aanplakpanelen, in horeca-zaken, in publikaders zowel op binnen als buiten locaties, op festivals, in onze displays, ... Daarnaast verspreiden we ook affiches voor notariële verkopingen. Ook doen we huis-aan-huis bedelingen voor overheid en non-profit organisaties. We werken vanuit ons kantoor en ons magazijn in Destelbergen. Van daaruit worden onze medewerkers dagelijks op pad gestuurd, met de wagen, de electrische bakfiets, de fiets of te voet om cultuur en bewonersinfo te verspreiden.

Job description

Verdelen van overheids en non-prifit bewonerscommunicatie dmv huis-aan-huis bedeling in de regio Gent.

Searched Profile

Dynamische medewerker die zich niet laat afschrikken door het Belgische weer, graag door de straten van Gent wandelt en op een eerlijke manier het werk tot een goed einde brengt.

We offer

Een leuke deeltijdse job waarbij zelfstandig en in groep kunnen werken, belangrijk is. Een variabel stelsel dat vrije invulling van uren toelaat. Fijne collega's die je met plezier wegwijs maken binnen onze wereld van papier.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Student logistiek

  Synergie Student job
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: