Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Bubbly-Doo

Engelse Vertalingen binnen een jong ambitieus team

 • Start date
  2021-03-14
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  English: mother tongue Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Bubbly-Doo is an e-commerce start-up making fully personalized children's books selling in Flanders, The Netherlands and Germany.

Job description

We zijn op zoek naar een native Engels spreker met Nederlands als tweede taal. Vertaal onze volledig gepersonaliseerde kinderboeken naar het Engels en werk mee binnen een jong team aan de internationale expansie. Indien de studentenjob goed verloopt is er veel kans om meer verantwoordelijkkheden bij te krijgen.

Searched Profile

Ben jij een native Engels spreker met Nederlands als tweede taal en ben je daarbovenop ambitieus? Dan zijn we op zoek naar jou. We zijn een jonge start-up die internationaal willen groeien. 

We offer

We bieden een flexibele job als jobstudent met de mogelijkheid om alles te leren over het starten en doen groeien van je eigen bedrijf. Ontdek hoe een startup werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Wordt meegenomen in een jong team waar jezelf veel verantwoordelijkheid en leer- en groeikansen zult krijgen.

Ben jij het perfecte profiel maar ben je op zoek naar een stage voor school of extracuriculair, dan kunnen we dit zeker voorzien.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs