Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Oostkamp

Sw@p Solutions

Enthousiaste callcenter medewerkers gezocht!

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Als SWAP SOLUTIONS willen wij onze klanten laten genieten van het meest optimale telecompakket. Hierdoor zijn wij een erkende partner van Telenet business en Ringover (aanbieder digitale telefonie).

Job description

Ben je mondig en in het bezit van een groot vermogen aan overtuigingskracht? Luisteren is één van jouw topkwaliteiten? Kick je op resultaten behalen & schrikken telefoongesprekken je niet af? Kan je een nee omzetten naar een ja? Heb je zin om samen met medestudenten te werken in een jonge en dynamische sfeer? Sta je steeds positief en met veel enthousiasme in het leven? Goed nieuws! Dan zijn wij naar elkaar opzoek! Wij hebben jou nodig om onze Jedi's en Tsaars (ook wel onze junior en senior accountmanager genoemd) hun agenda te helpen aanvullen.

Searched Profile

- Hogeschool student zijn of in aanmerking komen voor onder een studentenstatuut te werken

- Perfect de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondelijk machtig zijn

- Op regelmatige basis tijdens de kantooruren (weekdagen 09:00-17:00 uur) beschikbaar zijn

We offer

Nog geen ervaring met bellen of de telecomsector? Absoluut geen probleem! Je gaat van start met een interne opleiding en zal blijvend gecoacht en geholpen worden waar nodig. Nog minstens 8 uur vrij naast je lessenrooster en op regelmatige basis beschikbaar? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op! Tot binnenkort!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs