Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

First In Line

EVENT & FESTIVAL CREW

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

First In Line is gespecialiseerd in Project & People management voor evenementen in binnen & buitenland. Doorheen het jaar zijn we een vaste partner van enkele vooraanstaande evenementenbureaus, nightlife organisatoren en cateraars. Tijdens de zomer staan we daarnaast ook nog eens als partner op heel veel festivals om de organisatoren bij te staan met raad en daad in planning, crew, productie, financieel beheer, venue management, stock beheer, F&B analyse, … Kortom we bieden een zeer brede waaier van event support, die we steevast combineren met onze jarenlange ervaring in crew management waardoor we onze klanten een complete oplossing kunnen bieden.

Job description

Wil je graag de leukste festivals en evenementen beleven en toch een centje bijverdienen? Dan moet je bij First in Line zijn! 
Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd talent om met ons festivals en evenementen tot een goed einde te brengen. 

Takenpakket? Dit kan gaan van festival crew, barbediening en ticketverkoop tot runner of barverantwoordelijke. Flexibel zijn is een must om snel van functie te kunnen wisselen en ook nachtwerk schrikt je niet af. Je laat je niet afschrikken door een ‘big crowd’ en weet steeds het hoofd koel te houden.
Geen ervaring? Geen probleem! Bij First in Line bieden we de nodige opleidingen en kennis om vlot mee te draaien in ons team. 

Wat bieden wij? Een awesome team met toffe collega’s, amazing crew, tal van vette festivals en evenementen en natuurlijke een goede en correcte verloning. 

Perfect match? Klik dan snel door naar http://www.firstinline.be/nl/inschrijven en registreer vandaag nog!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs