Back to all Student jobs

Thumb

Student job

IEPER

Bellewaerde

Figurant Halloween 2019

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Dé uitstap waar het hele gezin plezier aan beleeft? Bellewaerde natuurlijk!

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

Job description


Vanaf begin oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken.

Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park.

Voor het Halloween Event 2019 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park.

Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers.

Searched Profile

Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde.

Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend.

Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 5 & 6 oktober, 12 & 13 oktober, 19 & 20 oktober en van 25 oktober tem 3 november.

Op Halloween nocturnes (12, 19, 26 en 31 oktober en op 1 & 2 november) is het park open tot 21u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 25 oktober van 18u tot 23u.

We offer

Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding.

Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden.

Voor deze job kan je auditie komen doen. Op 21 September voorzien we 2 auditiedagen waarop je onze collega's kan beangstigen met jouw acteerkunsten. 

De audities gaan door in Kasteel Bellewaerde - Meenseweg 497, 8902 IEPER om 14u.

 

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  KELNER STUDENT

  Vivaldi Restaurant & Tea Room Student job
  8900 ieper
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: