Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Leuven

BVBA iChallenge

Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider in de eventsector

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

iChallenge startte in 2008 en is sindsdien een sterk groeiend evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van interactieve Location Based Citygames voor bedrijven en particulieren in België en het buitenland. Voor meer informatie over wie we zijn en wat we doen; kan je alvast een kijkje nemen op www.ichallenge.be.

Job description

Om onze aanhoudende groei vol te houden zoeken wij enthousiaste jobstudenten die zowel in de week als in het weekend, enkele uren vrij zijn om onze groepen te begeleiden bij het spelen van hun citygame! Wij zijn dus op zoek naar mondige mensen, die graag voor groepen staan! Jij zal instaan voor het ontvangst, het geven van de speluitleg, het bijstaan van de groepen en de grote afsluiter van hun event!

 

Onze spelen gebeuren in het Nederlands, Frans en Engels. Hoe meer talen je kent, hoe meer werk we je kunnen aanbieden! Wij entertainen zowel op Belgische bodem, als over de landsgrenzen. Je kan dus zowel in je eigen thuishaven, je studentenstad als op een andere locatie ingezet worden, dat kies je –samen met ons- helemaal zelf! Een rijbewijs en eigen wagen is een dikke plus, maar onze spelen zijn in 99% van de gevallen ook steeds met het openbaar vervoer bereikbaar.

 

Searched Profile

- Je praat graag ten aanzien van een groep mensen om een speluitleg te geven en houdt ervan hen te animeren en begeleiden

- Je bent niet vies van het nieuwste op het vlak van apps en tablets, gps-technologie en social media

- Je beheerst het Nederlands of Frans perfect! Elke bijkomstige taal is een dikke plus!

- Je kan zeer vriendelijk en klantgericht zijn, op een zo efficiënt mogelijke manier

- Je bent graag werkzaam over heel België (en soms daarbuiten)

- Je bent flexibel: veel reservaties gebeuren last-minute, waardoor ook de werkplanning last-minute wordt opgemaakt. De ene week kan je 10u werken, de andere week misschien niet. Je werkt enkel wanneer jij wil en kan. 

- Je kan perfect zelfstandig werken.

- Je bent ingeschreven als student en mag dus studentenwerk uitvoeren. (Geen student meer? Wij zijn ook steeds op zoek naar freelance medewerkers op zelfstandige basis!)

 

We offer

Onkostenvergoeding
€ 10,28 bruto per uur
Ingeschreven als bediende: recht op eco-cheques,…

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Werver

  Activate Leuven Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: