Back to all Student jobs

Thumb b8c3cdc2399db84c38403164dcf0cc10a224bd15

Student job

Hasselt, Leuven, Antwerpen, Brussel, ...

Work Wizards

Francorchamps F1 - medewerker voor kassa / snackverkoop -

 • Start date
  2018-08-25
 • Schedules
  Evenings Weekends
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Onze lijfspreuken

Haal de magie naar boven

Work Wizards wil talent laten bruisen. Als uitzendbureau streven we naar het duurzaam samenbrengen van mensen en bedrijven. We staan garant voor een persoonlijke aanpak omdat we investeren in diepgaande gesprekken met kandidaten en werkgevers. Work Wizards matcht vacatures voor zowel korte- als lange tewerkstelling in verschillende sectoren.

De kwaliteiten en ambities van potentiële werknemers komen bij ons op de eerste plaats. Op deze manier kunnen we talent koppelen aan de ideale opdracht of functie.

Werkgeluk = basisgeluk

De juiste job draagt bij tot het welzijn van ieder individu en een gelukkige werknemer is de sleutel tot succes voor ieder bedrijf. We willen dat je ’s ochtends de deur buiten danst en fluitend naar je werk rijdt. In welke functie straal jij? Bij Work Wizards zoeken we naar jouw toverkracht en snuisteren we in onze databank naar de ideale functie of opdracht.

Bundel de energie van experten

Work Wizards wil kansen creëren voor zowel werknemers als werkgevers. Het professionele radarwerk van de groep Het Poetsbureau, ondersteunt deze doelstellingen. Samen met de expertise van deze professionals bouwen we telkens aan een succesformule voor iedere klant en kandidaat.

Work Wizards neemt jouw carrière niet als vanzelfsprekend. Met de grootste zorg streven wij naar de tevredenheid van zowel werkkrachten als ondernemers. Onze Wizards zetten zich in om de magie ook voor jou te laten werken.

Job description

Je wordt ingezet als kassa- en snackverkoper op de terreinen van Francorchamps tijdens de races.
Je werkt actief mee en zorgt dat alles perfect in orde is wat betreft het kloppen van je kassagelden alsook de gastvrijheid naar elke klant toe.
Je zorgt mee voor de perfecte inrichting van de locaties die je worden toegewezen en je werkt alles netjes en ordelijk af op het einde van de opdracht.

Searched Profile

Je bent minimaal 18 jaar of ouder
Je bent betrouwbaar, flexibel en hebt een gezonde werklust
Je hebt geen probleem om enkele dagen op het terrein te overnachten in je eigen accomodatie (tent)
Als collega en teamspeler heb je een onberispelijke attitude, denk je steeds positief en oplossingsgericht en ben je enthousiast

We offer

Een leuke studentenjob in een aantrekkelijke en uitzonderlijke werkomgeving.
Ideale studentenjob of bijbaan om een centje bij te kunnen verdienen.
Een goede verloning en warme maaltijd is voorzien voor de opdrachten van minimum 2 dagen
Leuke teams om mee samen te werken

Articles you may want to read

Similar student jobs