Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Brussel

Open Up Distillery

Gin Bar - restaurant zaal/keuken

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: medium French: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wij zijn de enige warme stokerij in het Pajottenland, de Zennevallei en ver daarbuiten. Dit betekent dat we nog een echte distilleerketel hebben staan en dat we zelf onze alcohol maken op basis van landbouwgrondstoffen.

We produceren gins, jenevers, vodka en andere, alles vanaf de grondstof. Dit ambachtelijk proces is tijdrovend maar levert zo'n mooie producten op dat het al de inspanning waard is.

Job description

We zoeken medewerkers voor onze bar/restaurant in de Heysel-paleizen tijdens de grote evenementen zoals autosalon en batibouw. We werken daar met een jong team van ± 10 studenten, veel sfeer, lekker eten en goeie gin/tonics...

Searched Profile

Heb je zelf wat ervaring in de horeca, ben je graag in contact met mensen, ben je klantgericht, vriendelijk en (zo goed als) tweetalig? Aarzel dan niet ons te contacteren. Het werk is voornamelijk tijdens de openingsuren van de beurs, dus vooral van 11uur tot 17uur of later bij nocturnes.

Keep up the Good Spirit

We offer

Een leuke job tijdens de grootste evenementen in Brussel. Een tof team om samen mee door de 'rush' te geraken. Veel sfeer en een plezante werkomgeving.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-09-15
  =job.status_text

  Aide en production

  Coup d'barre Student job
  1150 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: