Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

O'yo bvba

Happy Healthy food teammember gezocht tijdens het academiejaar - min 2 dagen per week (ook op zaterdag en/of zondag)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends
 • Languages
  Dutch: mother tongue English: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

O'yo is een gezonde voedingsbar in Gent. We serveren gezond, plantaardig en verrassend lekker ontbijt en lunch: healthy bowls, vegan en glutenvrije pannenkoeken, salades, toasts, kombucha, waterkefir, koffie en vegan gebak. Wij serveren smaakvolle, verse gerechten waarbij alle goede nutriënten aanwezig zijn. Elk gerecht kan op elk moment van de dag gegeten worden. We vermijden geraffineerde suikers, beperken dierlijke eiwitten en tarweproducten. De focus ligt op pure plantaardige gerechten en gefermenteerde voeding dat je energiek en gelukkig maakt.

Met O'yo willen we een gezondere levensstijl toegankelijk en gemakkelijk maken. Dit doen we aan de hand van onze lekker verrassende en gezonde gerechten, via cateringopdrachten, en ook door het verspreiden van onze kennis via workshops en events. We schenken ook aandacht aan duurzaamheid en focussen op zero-waste, wat we het komende jaar meer willen uitbouwen.

Job description


We zoeken een medewerker voor in de zaal en keuken. Je helpt mee met de mise-en place, maakt healthy drinks, bowls, toasts en pancakes, bedient de klanten achter de toog, waakt over de properheid en gezelligheid van de zaal en je hebt oog voor een sterke klantenservice. Je draagt zorg voor het eten, de klanten, en je collega's. Je staat dus ook in voor een goede sfeerbeheer. 

Searched Profile

We zoeken een leuke collega, liefst iemand met ervaring in de horeca, die graag met gezonde voeding bezig is, sociaal ingesteld is, gedreven en stressbestendig is. Je bent vlot in de omgang en hebt geen enkel probleem met klantvriendelijkheid. Je kan georganiseerd en zelfstandig kan werken.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Bijverdienste

  Manpower Deinze Student job
  9810 Eke
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: