Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

Compagnie MiLa vzw

Hoofdanimator kamp

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Compagnie MiLa is een culturele organisatie die kampen en workshops organiseren in musical, film, theater, muziek, circus en dans voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. We geven jongeren de kans om op een leuke manier les te krijgen en te groeien in deze disciplines

Job description

Je staat in voor de kwaliteitsgarantie op kamp met oog voor vijf aandachtspunten: zorg, veiligheid, orde & netheid, communicatie en totaalbeleving.
Je coördineert een team van maximum 7 docenten/jobstudenten. Je stimuleert een goede samenwerking en je plant regelmatig een overleg met je team en je leidt deze vergaderingen. Je zorgt dat de betrokkenheid van het hele team optimaal is.
Tijdens musicalkampen nemen verschillende docenten de thema’s ‘dans’, ‘muziek’ en ‘toneel’ voor hun rekening. Jijzelf bent verantwoordelijk voor het coördineren van het verloop en het team.
Je zorgt er voor dat 1 maand voor aanvang van het kamp de inhoudelijke voorbereidingen volledig getroffen zijn. Je teamleden weten wat hen te doen staat en je bezorgt het hoofdkantoor de volledige voorbereiding (liedjes, teksten, verloop van het verhaal). Ook een materiaallijst wordt bezorgd aan het hoofdkantoor 1 maand op voorhand. Indien nodig kan een beperkt budget hiervoor vrijgemaakt worden.
Tijdens het kamp ben je – naast de eventuele momenten dat de jobstudent die de ochtend- en avondopvang regelt – het eerste aanspreekpunt voor de ouders en kinderen enerzijds en het hoofdkantoor anderzijds. Problemen geef je persoonlijk door aan het hoofdkantoor.

Searched Profile

Je bent minimum 21 jaar.
Ervaring in het jeugdwerk of onderwijs is een must.
Je bent communicatief en creatief
Je hebt interesse in onze kunsttakken
Je kan lekker zot doen, maar ook de nodige verantwoordelijkheid opnemen.
Je werkt graag met kids en jongeren.
In het bezit zijn van een wagen en een rijbewijs B is een must.

We offer

Een voltijdse job voor één of meerdere weken.
Een toffe sfeer en een groep geweldige, enthousiaste collega’s.
Een Brutoloon van € 500/week.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs