Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Brussel

Co-Motion

Informant(e)s Autosalon 2020

 • Start date
  2020-01-10
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: good French: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Co-Motion is een hosting & promo agency gestitueerd in de regio Leuven. Wij zenden hostessen, promopeople en ander evenementpersoneel uit over heel België. Co-Motion werkt samen met leuke merken zoals Harley Davidson, Nissan, Tao, Carlsberg, Mitsubishi, maar o.a. ook toffe bedrijfsevents. Hiervoor zijn we steeds opzoek naar studenten die willen werken als host/hostess, promoboy/girl voor verschillende acties, zoals: sampling of tastings, brand-activations en vooral hosting en onthaal. Ook zijn we steeds op zoek naar leuke studenten die willen werken op het Autosalon, of op regelmatige basis als receptioniste. Het is niet nodig om tweetalig (Nederlands - Frans) te zijn, en je moet niet beschikken over een rijbewijs. Dit kan wel een groot voordeel zijn in het aantal opdrachten dat je kan doen!

Job description

Als informant(e) informeer je de mensen in het Nederlands én Frans over de wagen(s) die jou werden toegewezen. Je toont opties, overloopt alle eigenschappen, stelt een offerte op of registreert de gegevens van geïnteresseerden.
Hiervoor krijg je vooraf een betaalde opleiding van een aantal dagen tot een week.

Searched Profile

Je bent pro-actief, sociaal, gemotiveerd, stipt, betrouwbaar.

Je spreekt zeer goed Frans en Nederlands.

Je bent niet te verlegen om mensen aan te spreken en neemt initiatief.

We offer

Je werkt in een hecht team, geweldige teamgeest. Unieke sfeer en beleving.
Je werkt lange uren en 7/7, maar plukt hier dan ook de vruchten van dankzij de vele overuren en overuren op zondagen. Op korte tijd kun je zo een mooie cent verdienen.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs